Skip to content
Upcoming

Er komen twee nieuwe kleuren op de adidas Yeezy Slide

28 mei 2020 12:31
Er komen twee nieuwe kleuren op de adidas Yeezy Slide

Het fantastische duo, Kanye West en adidas, komen met twee nieuwe kleuren op de razend populaire adidas Yeezy Slide. De slippers zijn een tijdje geleden onverwachts uitgebracht in drie kleur, bone, resin en earth brown. Zoals altijd hebben ze ook deze keer gekozen voor neutrale tonen, maar wel met een donkere aanpak. Wanneer de slippers droppen is nog niet bekend. Maar niet getreurd, want zoals altijd beloven deze te gek te worden!

adidas Yeezy Slide | Closer Look

De adidas Yeezy Slide komen in maar liefst twee nieuwe kleuren! Twee die niet mogen missen aan de collectie. Dan hebben we het natuurlijk over de kleuren zwart en donkergroen. De bovenste constructie is net als altijd, gestroomlijnd dat volledig is gemaakt van EVA-schuim. Deze constructie biedt een zacht en gezellig gevoel aan het bovenwerk en daarbij ook aan het inzetstuk wanneer je in de slipper stapt. De slipper wordt ondersteund met een tanden geribbelde buitenzool die wordt opgefleurd met een agressieve afwerking. De slippers lopen weer fantastisch door het EVA schuim dat is gebruikt.

Ook deze keer zullen de slippers verkrijgbaar zijn in verschillende maten, dus ook weer voor de peuters. Voor de volwassenen kosten de slippers €55,00 euro, de maten 27 t/m 35,5 zullen verkrijgbaar zijn voor €45,00 euro en voor de peuters zullen de slippers €35,00 euro kosten.

Een exacte releasedatum van deze adidas Yeezy Slide is nog niet bekend. We verwachten dat de slippers in de herfst van 2020 zullen releasen op adidas.nl. Houd daarom onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van deze release en geniet tot die tijd van de afbeeldingen hieronder. Volg ons ook op sociale media voor het laatste sneakernieuws!

adidas Yeezy Slide
adidas Yeezy Slide
Images by yeezymafia
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date