Skip to content
Upcoming

Er komen twee nieuwe Air Jordan 1 Low colorways aan

30 juni 2020 19:26
Er komen twee nieuwe Air Jordan 1 Low colorways aan

De Air Jordan 1 Low wordt gezien als een perfecte sneaker voor de zomer en begint steeds populairder te worden. Nu zijn er twee nieuwe colorways aangekondigd van deze heerlijke zomer sneaker. Namelijk de ‘Laser Orange’ en ‘Washed Denim’ colorway. We verwachten dat ze snel zullen uitkomen bij Nike.

Air Jordan 1 Low Washed Denim

De eerste colorway die is aangekondigd is de ‘Washed Denim’ colorway. Deze sneaker heeft een wit lederen basis met daarover ‘Washed Denim’ overlays. Dit materiaal loop ook over de tong. Qua details zien we een ‘Washed Denim’ Swoosh en een jumpman logo op de tong. De veters zijn blauw gekleurd en passen perfect bij de tong.

Laser Orange

De ‘Laser Orange’ colorway heeft in tegenstelling tot de Air Jordan 1 Low ‘Washed Denim’ een stuk fellere kleuren. De basis van de sneaker is gemaakt van wit mesh en heeft een mooie frisse uitstraling voor de zomer. De lederen overlays in de ‘Laser Orange’ colorway zorgen dat deze uitstraling versterkt wordt. De meeste details op de sneakers zijn zwart gekleurd. Kijk bijvoorbeeld naar de Swoosh, tong en veters. Het Jumpman logo is terug te vinden op de tong en en klassieke Jordan Wings logo op de hak van de sneaker.

Ondanks dat er nog geen release datums beschikbaar zijn van de sneakers worden ze allebei deze zomer nog verwacht. Houd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste sneaker releases.