Skip to content
Upcoming

Er komen maarliefst 6 nieuwe colorways voor de adidas Yung-1

25 mei 2018 14:47
Er komen maarliefst 6 nieuwe colorways voor de adidas Yung-1

De adidas Yung-1 is een van de nieuwste adidas modellen. Veel mensen hebben uitgekeken naar de release van deze sneaker. Nu zijn er 6 nieuwe colorways gelekt van het model.

De adidas Yung-1 is een nieuw model dat het merk dit jaar gaat introduceren, in juni zullen de eerste colorways gaan droppen. Het model speelt goed in op de ‘chunky’ en ‘dadshoe’ trend die helemaal in is. De sneaker heeft een grote midsole en veel verschillende panelen op de upper.

Het instagram account van py_rates heeft nu 6 nieuwe colorways bekend gemaakt. Deze zullen later in 2018 nog uit gaan komen.  Bij de nieuwe colorways zitten twee hele cleane sneakers. Namelijk een Yung-1 met een grijze upper en een met een zwarte upper. Desondanks dat het zo’n uitgesproken model is, ogen deze sneakers rustig. Er zitten ook twee colorways bij die goed passen op dit nieuwe model. Zo heeft een sneaker de kleuren paars, groen en geel. Ook is de wit met grijze colorway een toffe colorway die past op de old-school achtige sneaker. Rustige pastel kleuren doen het altijd goed op sneakers. Zo zijn twee colorways gemaakt die rustige grijze kleuren hebben met pastel details.

Wanneer deze nieuwe colorways uit gaan komen is niet bekend. Check hier onder snel de foto’s van de nieuwe colorways!


adidas Yung-1

Image: py_rates