Skip to content
Newsfeed

Er is een Packer x Reebok ‘Answer IV’ in de maak

9 juni 2021 09:00
Er is een Packer x Reebok ‘Answer IV’ in de maak

Packer en Reebok hebben veel samenwerkingen op hun lijstje staan, en dit jaar wordt dit lijstje nog langer. Er komt namelijk een Packer x Reebok ‘Answer IV’ aan dit jaar!

De Reebok ‘Answer’ was Allen Iverson’s signature basketbalschoen. Iverson werkte eerst met Reebok samen aan het ‘Question’ model, die voor het eerst in 1996 verscheen. ‘The Answer’ was tevens de bijnaam van de bekende basketballer. Victor Kan, Packer’s Brand Director, plaatste de eerste beelden van de nieuwe samenwerking op zijn Instagram. De sneaker lijkt geïnspireerd door de Prada America’s Cup, met een basis van een grijs mesh-materiaal en een navy leren bovenkant. Het I3 logo is gedrukt in licht grijs leer en het logo is te vinden aan de rits midden op de schoen. Bekijk alle beelden hieronder!

Deze Packer x Reebok ‘Answer IV’ komt hoogstwaarschijnlijk nog in 2021 uit. Het prijskaartje van deze sneaker is nog niet bekend. Wil jij op de hoogte blijven van alle sneaker updates? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app!

Kende je onderstaande Reebok sneaker al?

Reebok Premier Trinity Packer Shoes Cream

FY3408 · Prijs vanaf €334,-

Naar alle aanbieders
Packer Reebok Answer IV
Packer Reebok Answer IV
Packer Reebok Answer IV