Skip to content
Upcoming

Er is een nieuwe samenwerking opgedoken van Off-White X Air Jordan

1 maart 2020 17:07
Er is een nieuwe samenwerking opgedoken van Off-White X Air Jordan

Er is weer een nieuwe samenwerking opgedoken van een Air Jordan samenwerking met niemand minder dan Off-White. De schoenen kwamen te voorschijn op Virgil’s modeshow in Parijs. De sneaker hoort bij de herfst/winter collectie van 2020. Het exclusieve merk heeft al meerdere samenwerkingen met Air Jordan, die allemaal een groot succes waren. Bijvoorbeeld de laatst release die op 15 februari uitkwam, dit was de Off-White x Air Jordan 5. De nieuwe samenwerking tussen de twee is op de Air Jordan 4. De sneaker zal naar verwachting deze zomer nog gereleased worden!

Off-White is het merk van niemand minder dan Virgil Abloh. Virgil begon als modeontwerper, en in 2012 richten hij het exclusieve merk op. Off-White begon als PYREX VISON in Milaan. Het merk Off-White staat voor het grijze gebied tussen zwart en wit. Vandaag de dag is het merk niet meer weg te denken uit de modewereld. Het merk heeft al meerdere te gekke creaties en ook zijn er toffe samenwerkingen geweest, met onder andere Nike, Louis Vuitton en Converse Chuck Taylor. Natuurlijk zijn de samenwerkingen met Jordan Brand ook niemand ontgaan!

Off-White X Air Jordan 4 | Closer Look

De Off-White X Air Jordan 4 krijgt een super cleane colorway. De sneaker heeft verschillende beige tinten die over de gehele sneaker te zien zijn. De veters, de mudguard en de air tag die aan de schoen zijn hebben een iets meer wit crème kleur gekregen. Natuurlijk zit aan de veters de welbekende tag van Off-White bevestigd. Boven het Air Unit aan de buitenkant van de sneaker staat ” Air ” in zwarte letters. De branding op de tong heeft een grijze kleur gekregen terwijl de heel van de sneaker en de bovenste veterogen van doorzichtig rubber materiaal lijken te zijn.

Een exacte releasedatum voor de Off-White X Air Jordan 4 is nog niet vastgesteld. Dit geldt ook voor de prijs. Wel wordt de sneaker later deze zomer verwacht bij Nike en geselecteerde retailers. Volg ons op social media en houdt de releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!