Skip to content
Upcoming

Er is een nieuwe colorway verschenen op de Yeezy Boost 350 V2

25 maart 2020 16:36
Er is een nieuwe colorway verschenen op de Yeezy Boost 350 V2

De adidas Yeezy Boost 250 V2 verscheen voor het eerst op de markt op 24 september 2016. Deze nieuwe variant kwam voor het eerst uit met de ‘Beluga’ colorway. De sneakers zijn razendpopulair en zijn altijd binnen no-time uitverkocht. De V2 variant was iets anders in vergelijking tot de V1. Zo heeft de V2 een ander patroon op de upper, de heel tab is verwijderd, en er is een streep aan de zijkant van het bovenwerk toegevoegd. Door de jaren heen is het model al in ontzettend veel earth colorways verschenen en adidas en Kanye lijken er maar geen genoeg van te krijgen.

Na de release van de Yeezy Boost 350 V2 ‘Cinder’ is het nu tijd voor weer een nieuwe colorway. Dit keer komt het model in ‘Oreo’ tinten. De lente is nog maar net begonnen of we hebben alweer een topper gevonden voor het najaar. We moeten nog even wachten voordat hij uitkomt, maar uiteindelijk is dat het zeker waard.

adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Oreo’ | Closer Look

De sneaker is gekleurd in ‘Oreo’ tinten. Het bovenwerk is, zoals gebruikelijk, gemaakt van primeknit materiaal. De ronde veters hebben een zwarte kleur gekregen, net zoals de midsole. De welbekende streep op de sneaker is gemaakt van zwart mesh. Op de tong bevinden zich nog blauwachtige tinten en de heel is wit met zwart gekleurd.

Wanneer deze te gekke colorway op de Yeezy Boost 350 V2 uitgebracht zal worden is nog niet bekend. We verwachten dat deze in de herfst/winter van 2020 zal releasen. Wij hopen binnenkort meer te weten over deze release, houd daarom in de tussentijd onze releasekalender in de gaten voor meer informatie over komende sneakerreleases. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws. Check hieronder de afbeelding van deze sneaker!

Image by adidas