Skip to content
Upcoming

Er is een nieuwe colorway verschenen op de Nike Air Force 1 Low

6 april 2020 15:03
Er is een nieuwe colorway verschenen op de Nike Air Force 1 Low

Voor alle Nike Air Force 1 liefhebbers hebben we goed nieuws! Er is namelijk een nieuwe colorway verschenen op de klassieker. De colorway is deze keer niet bescheiden gebleven, zoals de naam ook al verklapt is de sneaker dit keer in een oranje jasje gestoken. Deze Air Force 1 ‘Orange Trance’ zal dit jaar nog verschijnen op Nike.com.

Bruce Kilgore heeft in de jaren ’80 een prachtig paar voor ons neergezet. De Nike Air Force 1 Low valt tegenwoordig niet meer te missen als het gaat om schoenen. Ik denk dat bijna iedereen wel een paar van dit prachtige model in de kast heeft staan. Sinds zijn lancering is de sneaker al in ontzettend veel verschillende colorways uitgebracht en het staat deze sneaker allemaal.

Nike Air Force 1 Low ‘Orange Trance’ | CW7300-800

Deze nieuwste Air Force 1 ‘Orange Trance’ heeft als basiskleur een oranje bovenwerk gekregen. Oranje is niet de enige kleur die terug te vinden is in de sneaker. Ook blauw en roze zijn te zien in het bovenwerk. Het bovenwerk is gemaakt van suède, waarop de Swoosh is gekleurd in het blauw en heeft een blokjes print gekregen. Daarbij heeft de tong dit zelfde effect gekregen in de blauwe kleur. Ook het heel-logo is blauw gemaakt. De kleur roze is te zien in het midden van het bovenwerk, waar het begin van de Swoosh zich bevindt. De midsole heeft een witte kleur gekregen.

Deze Air Force 1 ‘Orange Trance’ colorway zal in 2020 nog releasen maar een exacte datum is nog niet bekend. De sneaker zal verkrijgbaar zijn op Nike.com. Houd in de tussentijd onze releasekalender in de gaten zodat je precies weet welke datum deze te gekke sneaker uitkomt. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media en download de sneakerjagers app in de appstore!

Nike Air Force 1 'Orange Trance'

CW7300-800 · Prijs vanaf €64,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Low 'Orange Trance'
Nike Air Force 1 Low 'Orange Trance'
Images by Nike