Skip to content
Upcoming

Er is een kleurrijke Nike Air Max 1 ‘Multi’ onderweg

9 juli 2020 16:53
Er is een kleurrijke Nike Air Max 1 ‘Multi’ onderweg

Het Nike Air Max 1 model is misschien wel het populairste model in Nederland. Nergens in de wereld zijn ze zo fan van de Air Max 1 dan bij ons in Nederland. We kunnen ons dan ook weer eindelijk verheugen op een nieuwe colorway, want er zijn foto’s opgedoken van een Nike Air Max 1 ‘Multi’!

In de afgelopen maand werd ook bekend gemaakt dat DENHAM x Nike een samenwerking klaar hebben staan en een van de sneakers die onderdeel uit maakt van deze collab is de Nike Air Max 1. Wil je meer te weten komen over deze aankomende DENHAM x Nike collab. Klik hier om meer te lezen.

Nike Air Max 1 ‘Multi’ | CZ8140-001

Op de kleurrijke Air Max 1 zijn aardig wat details te vinden en ook behoorlijk wat kleuren. De basis is gemaakt van wit leer, terwijl er verschillende overlays zijn van suède en leer. De overlays hebben kleuren gekregen als oranje, blauw, geel en zwart. Het blauwe is voornamelijk te vinden op de hiel en rondom de enkel, terwijl zwart de hele mudguard bedekt. Oranje is verder op de zijpanelen te vinden ondanks dat de Swoosh ook een zwarte kleur krijgt. Geel is te vinden rondom de veters.

Als we wat verder naar beneden afzakken zien we een witte midsole die bedekt is met allerlei spikkels van verschillende kleuren. Onder de spetter midsole loopt een rubberen kleurrijke outsole die de sneaker helemaal afmaakt.

Helaas is er nog geen releasedatum officieel bekend gemaakt, dus we zouden nog even moeten wachten op deze Nike Air Max. Houd daarom goed Sneakerjagers in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste nieuws. Scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.