Skip to content
Upcoming

Er is een nieuwe colorway verschenen op de Nike Air Max 90

10 maart 2020 09:00
Er is een nieuwe colorway verschenen op de Nike Air Max 90

Dit jaar zijn er al vele nieuwe colorways verschenen op de Nike Air Max 90. Dit is natuurlijk niet zomaar. Dit komt omdat de klassieker dit jaar haar dertigste verjaardag viert. Zo is gisteren (maandag 9 maart 2020) de nieuwste Nike Air Max FlyEase uitgebracht en vorige week maandag (2 maart 2020) het Nike Air Max 90 ‘City Pack’. En we hebben nog meer goed nieuws! Er is namelijk weer een nieuwe colorway verschenen die binnenkort zal droppen.

Het is je denk ik niet ontgaan. De Nike Air Max 90 is dit jaar precies dertig jaar geleden voor het eerst op de markt gebracht. In al die jaren is deze sneaker uitgegroeid tot een echte klassieker. Tot de dag van vandaag kunnen we deze niet meer wegdenken uit onze schoenenkast en is het een van de bekendste modellen van Nike geworden.

Nike Air Max 90 ‘Red/Blue’ | Closer Look

De sneaker beschikt over een witte basiskleur, waardoor de kleuren rood en blauw er echt uitspringen. De sneaker is gemaakt van stevig leer en heeft een air-unit wat zorgt voor extra comfort tijdens het lopen. Het gedeelte rondom de air-unit heeft een rode kleur gekregen. De kleur blauw komt terug in het teenprofiel, de veterstroken en op de mudguard. Rood is terug te vinden op het tussenzoolvormen die naar beneden lopen. Het branding-logo op de tong is rood van kleur, om het design helemaal af te maken.

Wanneer deze te gekke colorway exact zal releasen is nog niet bekend. De sneaker zal verkrijgbaar zijn bij Nike.com vanaf €140,-. Ben je benieuwd welke sneakers er binnenkort uitkomen? Houd dan onze releasekalender in de gaten voor de allerlaatste sneaker releases. Je kunt ons ook op sociale media volgen voor het laatste sneakernieuws! Als je wil weten hoe de sneaker er nou precies uitziet kun je de afbeeldingen hieronder checken.


Nike Air Max 90 'Red/Blue'

CW5456-100 · Prijs vanaf €125,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90
Nike Air Max 90
Nike Air Max 90
Images by Nike