Skip to content
Upcoming

20% Flash Sale bij Footshop! Dit zijn onze favorieten

23 maart 2021 15:23
20% Flash Sale bij Footshop! Dit zijn onze favorieten

Wij gaan jullie blij maken met een exclusieve aanbieding! Met de Flash Sale bij Footshop krijg je maar liefst 20% korting op producten boven de €100,-. Met als enige uitzondering Jordan merkproducten, die zijn uitgesloten van deze campagne. Om je een beetje op weg te helpen hebben we een paar toffe items voor je uitgezocht. Maar let op! Deze uitverkoop duurt maar van dinsdag 23 maart tot en met 28 maart 2021. De code die je moet gebruiken is: FTSHPEXTRA20NL en deze voucher is alleen geldig voor de NL en DE shops.

Lees verder om een paar sicke sneakers en items te bekijken! Klik op de afbeeldingen om de items te shoppen en als je direct naar Footshop wilt, kun je op deze knop klikken:

FOOTSHOP sneakers

NIKE AIR STUCTURE TRIAX 91

De Nike Air structuur brengt een favoriet uit het begin van de jaren 90 terug. De zachte, lage kraag ziet er strak uit en voelt comfortabel aan. De combinatie van leer, TPU en mesh houdt de Nike historie in leven. De frisse kleuren en geborduurde details zorgen voor een retro-uitstraling.

ADIDAS FORUM 84 ‘ORBIT GREY’

De geschiedenis van de iconische adidas Forum gaat terug tot 1984, toen het werd ontworpen met het basketbalveld in gedachten. Dit Forum silhouet schreef geschiedenis op straat. Zelfs Michael Jordan beschreef het als een van de belangrijkste silhouetten van de jaren ’80. Nu, in 2021 zijn alle klassieke elementen weer aanwezig in de retro adidas Forum 84 low en high.

ADIDAS FORUM 84 'ORBIT GREY' | LOW EN HIGH - sale bij footshop

ADIDAS YEEZY 700 V3 ‘KYANITE’ | GY0260

Eind oktober 2020, gingen er geruchten rond over de adidas Yeezy 700 V3 “Kyanite”. Morgen kun je meedoen aan de raffle voor de sneaker via Footshop. Klik op de foto, doe mee en shop andere looks. Zoals de Yeezy boost 380.

CONVERSE RUN STAR HIKE | LIGHT OREWOOD BROWN/SILT RED

De Converse Run Star Hike Hi, die voor het eerst samen met JW Anderson werd geïntroduceerd, geeft een onverwachte draai aan de klassieke Converse Chucks. De witte leren versie heeft warme voering van imitatiebont en de kenmerkende grove plateau en gekartelde rubberen zool voor een alledaagse eyecatcher.

CONVERSE RUN STAR HIKE  flash sale bij Footshop

FOOTSHOP kleding en accessoires

HERON PRESTON TEE | PATROL

Deze crew-neck t-shirt van Heron Preston is ontworpen in blauw petrol katoen. Het model is voorzien van korte mouwen, print aan de voorzijde, logolabel aan de onderzijde, logoprint op de mouw en een rechte zoom.

COMME DES GARÇONS SHIRT X FUTURA BAG | MULTICOLOR

Een plastic tas waar je zeker weten verantwoord mee om zal gaan en de enige die je nodig hebt! De Comme des Garçons SHIRT x Futura tote is een kunstwerk. Het duo smelt hun kenmerkende stijlen samen in de tassen. Zo zie je dat de tas is gemaakt in ware CdG-stijl en bespat met de helderblauwe graffiti print van de in NYC gevestigde kunstenaar.

STÜSSY BRUSHED MOLESKIN CHORE JACKET | NAVY

Deze zwaar geborsteld Moleskin Chore Jacket met knoopsluiting is een must have! De jacket is 100% katoen en de kraag met contrasterende accenten en Stüssy borduursel op linkerborstzak maken de jacket af.

By Footshop

Je hebt genoeg keuze bij Footshop zoals je ziet! Gebruik dus snel de 20% korting op de producten boven de €100,- met de code: FTSHPEXTRA20NL. Be quick, want de flash sale bij Footshop is snel voorbij.

Via onze nieuwspagina houden wij jullie op de hoogte over de tofste sneakers, facts en sales. Volg ons ook op Instagram en download de app om dagelijks sneaker related content voorbij te zien komen en natuurlijk kans te maken op verschillende prijzen voor de 10 days of air max! Ben je benieuwd naar upcoming sneakers? Check dan naast de app, ook onze releasekalender. Hiermee houden wij jullie op de hoogte over alle upcoming releases.