Skip to content
Upcoming

END. x ASICS Gel-Lyte III ‘Wasabi’

5 maart 2018 11:53
END. x ASICS Gel-Lyte III ‘Wasabi’

Een fashion-food-samenwerking boordevol smaak, END. en ASICS lanceren samen de Gel-Lyte III ‘Wasabi’. De Gel-Lyte III ‘Wasabi’ is gebaseerd op de smaak van de inheemse Japanse wasabi en is ontworpen om de eetlust van sushi-fans over de hele wereld te wekken.

Het ‘Wasabi’ bovenwerk van nubuck van de Gel-Lyte III bootst de seafoam-groene kleur van wasabi na, gecombineerd met de strepen van ASICS in staalgrijs om de rotsachtige gebieden weer te geven waarin het kruid ontstaat. Tropische perzikkleurige accenten zijn een aanvulling op het groen om de klassieke combinatie van sashimi, wasabi en roze gember te weerspiegelen. Op de tong staat bij beide schoenen een Japanse karakterpatch.

De sneaker is verpakt in een aangepaste END. x ASICS doos compleet met END. wasabi-schaal en eetstokjes. Dit hebben ze gedaan voor het verbeteren van de samenwerking om een ​​meeslepende food-fashion ervaring te bieden, gebaseerd op de traditionele Japanse keuken.

The END. x ASICS Gel-Lyte III ‘Wasabi’ is nu beschikbaar via END. Launches. Je kan alleen meedoen via een loting. Meedoen kan nog maar tot en met 7 maart dus wees er snel bij, als je deze moét hebben, en wie weet krijg je die kans wel!


END. x ASICS Gel-Lyte III ‘Wasabi’

Releasedatum: 08-03-2018
Prijs: €145,00
Colorway: ‘Wasabi’
Stylecode: H7LPK 8512
Shoplink: klik hier >>