Skip to content
Staff Picks

End of Season sale bij adidas komt met extra korting

7 januari 2022 18:00
End of Season sale bij adidas komt met extra korting

De End of Season sale is volop aan de gang bij adidas. In de sale vind je jouw favoriete sneakers, kleding items en winterjassen voor een laag prijsje. In het weekend van 7 januari tot en met 9 januari 2022 profiteer je met kortingscode EXTRA20 van extra 20% korting boven op de sale items. Wij hebben onze favoriete picks voor je geselecteerd.

adidas Originals ZX 420

adidas Originals ZX 420
adidas Originals ZX 420

Het eerste paartje uit de adidas End of Season sale, is de ZX 420. Dit paartje heeft een witte colorway en heeft off-white overlays en gouden details op de hiel. Op de hiel is het Trefoil logo gezet en op de tong is het adidas logo in het blauw gezet.

adidas Originals Superstar

adidas Originals Superstar
adidas Originals Superstar

De Superstar is een iconisch model bij adidas. Dit paartje komt in een canvas colorway en heeft witte details. De tong en hiel tab hebben gerafelde details. De middenzool kleurt off-white en ook de shell-neus. Daarnaast is de sneaker te customizen en kun je jouw initialen op het paartje zetten.

Originals Hoodie groen

adidas Originals Hoodie
adidas Originals Hoodie

De adidas Originals hoodie in het groen heeft gouden details op de borst. Hierop zien we twee logo’s waarvan er eentje op zijn kop staat. Ook heeft het item ritsen bij de mouwen en zijkanten.

Trefoil A33 Graphic T-shirt

adidas Trefoil A33 Graphic T-shirt

Ook dit Trefoil shirt is te vinden in de End of Season sale van adidas. Het item heeft een cartoon opdruk en meerdere adidas logo’s gedrukt. Het item kleurt beige en de buitenaardse wezens geven het shirt een speelse twist.

NMD_R1 sneakers

adidas Originals NMD_R1
adidas Originals NMD_R1

De adidas Originals NMD_R1 is een sportieve sneaker en combineert de kleuren grijs, zwart, rood en blauw. Het paartje is geïnspireerd op de hardloopschoenen uit de jaren ’80. De middenzool heeft de bekende Boost-technologie wat de schoen demping geeft.

adicolor Classics Corded Velours Sweatshirt

adidas adicolor Classics Velours
adidas adicolor Classics Velours

Ook deze adicolor Velours sweatshirt is in de sale te vinden. Dit item kleurt zwart en heeft een zachte feel. Op de mouwen zijn de drie adidas strepen gezet en op de borst is het Trefoil logo gestikt.

adidas ZX 2K Boost 2.0

adidas ZX 2K Boost 2.0
adidas ZX 2K Boost 2.0
adidas ZX 2K Boost 2.0

De adidas ZX 2K Boost 2.0 heeft een opvallende look en combineert off-white met oranje details. Op het middenpaneel zijn de drie bekende adidas strepen gezet. De Boost-middenzool geeft de sneaker demping en maakt het een comfortabel paartje. Met kortingscode EXTRA20 reken je de sneaker nu met 20% extra korting af.

adicolor Open Hem joggingbroek

adidas adicolor Open Hem joggingbroek
adidas Adicolor Open Hem joggingbroek

De adicolor Open Hem joggingbroek voor de dames heeft een speelse look en heeft een split aan de zijkant bij de broekspijpen. De broek is bij de heup te verstellen met een koord. Op de heup is het adidas logo gezet.

adidas Superstar Camo

adidas Originals Superstar dames
adidas Originals Superstar dames

Deze Superstar sneaker heeft camo details. Op de hiel en tong zien we camoprint en kleurt hier beige met wit. Op het middenpaneel zijn gouden details te vinden en ook het logo op de tong kleurt goud. De upper van de schoen is van leer.

Marimekko Adilette bladslippers

Marimekko Adilette badslippers
Marimekko Adilette badslippers

Als laatste hebben we de adidas Marimekko adilettes. Deze slippers hebben een opvallende look en zijn in samenwerking met Marimekko ontworpen. Dit Finse merk staat voor het empoweren van vrouwen en brengt dit terug in het opvallende design van de slipper.

Dit zijn een aantal van onze favoriete picks uit de End of Season sale bij adidas. Van 7 januari tot en met 9 januari 2022 profiteer je van 20% korting bovenop de sale items met kortingscode EXTRA20. Mocht je liever zelf door de sale willen scrollen, klik dan op de knop hieronder. Vergeet niet de kortingscode toe te voegen bij het afrekenen.