Skip to content
Upcoming

END en New Balance brengen opnieuw een colorway uit voor het 1500 model

16 december 2020 17:25
END en New Balance brengen opnieuw een colorway uit voor het 1500 model

END en New Balance hebben al meerdere keren met elkaar samengewerkt. Zo brachten de twee in augustus al eerder een colorway uit voor de New Balance 1500. Deze colorway was geïnspireerd op de Titular bird. Nu nemen de twee merken ons mee naar Zuidoost-Azië en brengen een ‘Rainbow Eucalyptus’ colorway uit op de New Balance 1500.

De New Balance 1500 is een populaire sneaker voor samenwerkingen. De sneaker kwam voor het eerst uit in 1989 en was bedoeld voor basketbal en tennis. Door de jaren heen heeft de sneaker enorm veel colorways gekregen en ook een hele hoop samenwerkingen gehad. Een aantal van deze samenwerkingen waren met Solebox, Foot Patrol, UNDFTD en END Clothing.

END Clothing is opgezet in 2005 als doel om de mensen in Newcastle te voorzien van hoge kwaliteit menswear. Zo verkoopt END merken zoals: A-COLD-WALL, Burberry, Comme des Garçons en Fear of God. De Engelse winkel verkoopt niet alleen maar kleding, maar verkoopt ook de meest gehypte sneakers releases.

END x New Balance 1500 ‘Rainbow Eucalyptus’

De sneaker is dus geheel geïnspireerd op de regenboog eucalyptus die in Zuidoost-Azië te vinden is. Varkens suède is gebruikt op het grootste deel van de sneaker terwijl mesh wordt gebruikt op de toebox. Een grijze kleur wordt gebruikt op de basis met de kleuren bruin, rood en roze voor de overlays. De letter N staat geborduurd op de midfoot en rond zo het bovenwerk af. De midsole beschikt over de comfortabele ENCAP technologie waardoor de sneaker elke dag comfort bied.

De END x New Balance 1500 ‘Rainbow Eucalyptus’ komt uit op zaterdag 19 december bij END Clothing voor €185,-. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om nooit meer een sneaker release te missen.


End Clothing X New Balance 1500 'Rainbow Eucalyptus'

M1500EUC · Prijs vanaf €279,-

Naar alle aanbieders
END New Balance 1500
END New Balance 1500
END New Balance 1500
END New Balance 1500
Images by END Clothing