Skip to content
Upcoming

END en New Balance komen met een vogel geïnspireerde colorway op het 1500 model

18 augustus 2020 22:17
END en New Balance komen met een vogel geïnspireerde colorway op het 1500 model

END en New Balance zijn al vaker met verschillende samenwerkingen gekomen, en dat is nu weer het geval. Samen hebben zij de New Balance 1500 een nieuwe colorway gegeven, deze is geïnspireerd op de grijze reiger. Je kan deze samenwerking vanaf zaterdag 22 augustus bemachtigen.

New Balance staat bekend om de sneakers, maar daarnaast hebben zij ook een groot aanbod aan kleding en andere accessoires. Het merk bestaat al sinds 1906 en sinds 1940 produceren zij sportschoenen. Er zijn veel verschillende modellen met verschillende colorways. Daarnaast hebben er al veel verschillende samenwerkingen plaatsgevonden, waarvan dit er weer een is.

END. X New Balance 1500 ‘Grey Heron’ | M1500HEO

Op het bovenwerk is gebruik gemaakt van leer, hierbij is gebruikt gemaakt van kenmerkende panelen om de elegantie van de grijze reiger te verwerken. De kleuren grijs, oranje, blauw en geel weerspiegelen de kleuren van de vogel. De tong van de sneaker is afgewerkt met de witte tekst ‘Made In England’. Op de insole’s zijn de brandingen van New Balance en van END. te zien. Verder is de outsole afgewerkt met de kleuren blauw en oranje. De schoenendoos is natuurlijk perfect afgewerkt en heeft een met veren bedrukte look.

Op zaterdag 22 augustus, vanaf 00:01 uur, kan jij dit paartje bemachtigen via END. De raffle is al geopend, via onderstaande link kan jij je inschrijven. Voor de END. X New Balance 1500 ‘Grey Heron’ zal er een prijskaartje van €185,- aanhangen. De sneaker is hieronder te zien. Neem een kijkje in de releasekalender en volg ons op social media om altijd op de hoogte te blijven.

END. X New Balance 1500 'Grey Heron'

M1500HEO · Prijs vanaf €370,-

Naar alle aanbieders
Images by: END