Skip to content
Newsfeed

END. en HOKA presenteren hun eerste samenwerking ‘Overland’

11 maart 2024 14:23
END. en HOKA presenteren hun eerste samenwerking ‘Overland’

END. en HOKA hebben hun krachten gebundeld voor een debuutsamenwerking, genaamd ‘Overland’. Het bestaat uit een tweedelige capsule die zijn inspiratie haalt uit het geliefde off-road avontuurlijke reizen.

END. neemt dus absoluut geen gas terug in 2024 en voegt een mooie partnerschap toe na eerdere samenwerkingen met adidas, Clarks en Cole Buxton. Het nieuwste Overland Pack is een eerbetoon aan het buitenleven. Het weerspiegelt de avontuurlijke en zelfstandige cultuur van overlanding: een vorm van langeafstandsreizen waarbij de reis zelf het primaire doel is en die doorgaans plaatsvindt over moeilijk en onbekend terrein.

Onderdeel van de samenwerking zijn twee van HOKA’s meest stevige en gewaardeerde modellen, namelijk de Kaha Low en de Mafate Speed 2. Daarbij staat de Kaha Low bekend als een wandelschoen die ready is voor outdoor avonturen en naadloos functionele technologie, zoals GORE-TEX voering, integreert met een tijdloze stijl. De Mafate Speed 2 staat bekend om de uitstekende ondersteuning die hij afstandslopers biedt op elk terrein.

Beide schoenen zijn gehuld in aardetinten, waarbij dominante groen- en beigetinten de boventoon voeren. Daarnaast weerspiegelen de schoenen de geest van samenwerking en bevatten daarom ook co-branded details. Variërend van aangepaste labels op de tong tot een subtiel uitgewerkt logo op het bovenwerk van de Mafate Speed. Verder wordt de collectie compleet gemaakt met duurzame Vibram Megagrip zolen. Deze bieden zelfs in de meest uitdagende omstandigheden optimale tractie. Hierdoor maakt deze collectie moeiteloos de overgang van stedelijke wandelingen naar off-road excursies.

De END. x HOKA ‘Overland’ collectie is vanaf 15 maart 2024 verkrijgbaar via een raffle op endclothing.com. Meld je aan en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten voor meer hot drops!

END. x Hoka 'Overland'
END. x Hoka Kaha Low GTX 'Overland'
END. x Hoka Mafate Speed 2 'Overland'
END. x Hoka Kaha Low GTX 'Overland' 1155730-CVF
END. x Hoka Kaha Low GTX 'Overland'
END. x Hoka Kaha Low GTX 'Overland' buitenzool
END. x Hoka Mafate Speed 2 'Overland' 1155750-THV
END. x Hoka Mafate Speed 2 'Overland' logo
END. x Hoka Mafate Speed 2 'Overland'
END. x Hoka Mafate Speed 2 'Overland' buitenzool