Skip to content
Upcoming

Eleganza bij Luxurysneakers.nl

30 augustus 2017 14:17
Eleganza bij Luxurysneakers.nl

Dat wij voor jullie constant op zoek zijn naar kwalitatieve toevoegingen voor onze zoekmachine luxury sneakers wisten jullie natuurlijk al tijden! Vandaag kunnen met trots melden dat we een geweldige nieuwe partner hebben aangesloten: Eleganza.

Deze premium winkel is opgericht in 1981 in Hilversum met als primair doel een alternatief te bieden voor de consument die verder kijkt dan de mainstream en daarbij oog en interesse heeft voor internationale modetendensen. In 2001 opende Elaganza de deuren in het oude historische centrum van Utrecht aan de Lijnmarkt 41. Eleganza is inmiddels een begrip in Nederland.

De lijst met designers is indrukwekkend. Je vindt hier de nieuwe collecties van onder andere Philippe Model, Michael Kors, Filling Pieces, Moncler, EQT, Valentino, Versace, Dsquared, Prada en nog vele anderen. Kijk ook eens naar hun jassenassortiment, Moncler, Valentino, Canada Goose, geweldig!

We zullen je de komende tijd op de hoogte houden van hun nieuwe assortiment. Je volgt Luxurysneakers.nl het beste via Facebook. Hier de link: https://www.facebook.com/luxurysneakers.nl