Skip to content
Upcoming

Eindelijk weer een Nike Air Max 1 op de planning!

15 juli 2020 16:19
Eindelijk weer een Nike Air Max 1 op de planning!

Wat heeft het lang geduurd! Maanden gingen voorbij zonder ook maar iets te horen over een mogelijke release van de Nike Air Max 1. Maar we hebben goed nieuws. We kunnen jullie vertellen dat een nieuwe colorway van ons favoriete model terug komt! En sneller dan je denkt. De Nike Air Max 1 ‘Evergreen Aura’ staat namelijk geplant op 30 juli.

Nike Air Max 1 ‘Evergreen Aura’ | DC1454-100

Deze nieuwe Nike Air Max 1 heeft een heerlijk simpel en stijlvol bovenwerk. Door de kleurencombinatie van wit, grijs en groen is hij goed te combineren met je dagelijkse outfit. Als we kijken naar de zool van de sneaker, dan zien we dat de outsole zwart, wit en groen gekleurd is. De midsole is natuurlijk wit gekleurd met daarin de kenmerkende Air unit.

Op de upper van de Air Max 1 komt de kleur ‘Evergreen Aura’ helemaal terug. Zo zien we de mudguard die over de gehele lengte groen is gekleurd. Ook de Swoosh heeft deze kleur. Andere details zoals de eyestay’s, branding op de hak en branding op de tong zijn ook groen gekleurd.

De rest van het bovenwerk is wit en grijs gekleurd, zoals we deze kennen van de OG colorways. De overlay’s zijn grijs gekleurd en zorgen ervoor dat de sneaker iets meer diepte heeft. De toebox is uiteraard wit gekleurd.

Release

Deze Nike Air Max 1 ‘Evergreen Aura’ staat geplant op 30 juli en zal verkocht worden bij onder andere Nike.com en diverse geselecteerde Nike. Check hieronder de foto’s en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen!

Nike Air Max 1 OG 'Evergreen Aura'

DC1454-100 · Prijs vanaf €164,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 1 'Evergreen Aura'
Nike Air Max 1 'Evergreen Aura'
Nike Air Max 1 'Evergreen Aura'
Nike Air Max 1 'Forrest Green'