Skip to content
Newsfeed

Eerste trailer ‘AIR’ met Ben Affleck en Matt Damon onthuld

10 februari 2023 16:01
Eerste trailer ‘AIR’ met Ben Affleck en Matt Damon onthuld

In het voorjaar van 2022 werd bekend dat Ben Affleck een film zou gaan maken over een historisch moment in de sneakerwereld. We volgen hoe Nike een contract probeert te sluiten met de basketballer Michael Jordan. De film heeft de naam AIR gekregen, wat een verwijzing is naar de Air Jordan. Bekijk de eerste trailer die in februari 2023 verscheen hieronder!

AIR neemt ons terug in de tijd toen de Swoosh nog niet zo groot was als dat we het merk nu kennen. Na de komst van de Air Jordan kwam hier verandering in. Matt Damon speelt de rol van Sonny Vaccaro, die het uiteindelijk lukte om Michael Jordan te overtuigen van de deal met Nike, hij zou de grootste aller tijden worden. Dit is het ontroerende verhaal dat de allesbeslissende gok volgt.

Helaas is de goat zelf niet te zien in de film, maar wel kunnen we een aantal andere legends verwachten. Zoals de regisseur Ben Affleck, maar ook Matt Damon, Chris Tucker, Jason Bateman, Marlon Wayans en Viola Davis.

Maanden na de aankondiging van de film in 2022 is de eerste trailer van ‘AIR’ nu in februari 2023 te bewonderen. Geniet van de beelden hieronder en bekijk de film in de bioscoop vanaf 5 april 2023.

Benieuwd naar meer sneaker nieuws? Bekijk dan de Sneakerjagers nieuwspagina!

AIR
AIR
AIR
AIR
AIR