Skip to content
Upcoming

Eerste Pop-up store Parbleu Footwear is nu open

1 februari 2018 16:21
Eerste Pop-up store Parbleu Footwear is nu open

Het Nederlandse sneakermerk Parbleu footwear welke begin 2017 lanceerde heeft onlangs haar eerste Pop-up Store in het hartje van Amsterdam geopend. Aan de Berenstraat 2 in Amsterdam kun je tot en met zondag 18 februari terecht voor al het moois wat dit luxury merk te bieden heeft.

In de nieuwe Parbleu collectie die in de pop-up te zien is, worden meerdere nieuwe luxe materialen gebruikt. Onder andere Tumbled Leathers en combinaties van Italiaans suède en sportief nylon. Met dít materiaal is een capsule collectie gemaakt op een ‘vintage runner silhouet, als eerbetoon aan iconische hardloopschoenen van de jaren 80. Voor de upper kleuren wordt gebruik gemaakt van twee complementaire kleuren die passen bij de herfst. Mosgroen & Steengrijs en Steengrijs & Aardebruin. Een van de drie modellen krijgt een volledige Navy look om aansluiting te houden bij de hoofdkleuren. Hoofdkleuren in de collectie zijn de kleuren zwart, wit en donkerblauw gelijk aan het beeldmerk. Maar altijd met de voor Parbleu kenmerkende volledige leren luxe ‘tan’ binnen voering.

De Berenstraat ligt in het verlengde van de Elandsgracht (9 straatjes) Het is echt de moeite waard om even langs te gaan als je toch al in Amsterdam bent. Meer collectie van Parbleu footwear vind je met DEZE link.