Skip to content
Newsfeed

Eerste officiële beelden Nike Valentines Day 2023 pack

30 oktober 2022 10:30
Eerste officiële beelden Nike Valentines Day 2023 pack

Het duurt nog even tot Valentijnsdag, maar de eerste beelden van het Nike Valentines Day 2023 pack zijn al wel verschenen. Tot nu toe zien we aan de beelden dat het pack uit drie silhouetten zal bestaan: een Nike Dunk Low, een Air More Uptempo en een Air Trainer 1.

Hieronder bekijken we de eerste officiële foto’s van het pack! Ben je geïnteresseerd in andere Nike silhouetten? Bekijk deze dan via de button hieronder!

De Nike Valentines Day 2023 collectie bevat drie populaire modellen, die allemaal in de kleuren wijnrood en roze komen.

Nike Air More Uptempo ‘Valentines Day’ 2023

De Air More Uptempo is in tegenstelling tot de andere twee sneakers geheel van glad leer gemaakt. Het silhouet is voorzien van de klassieke ‘Air’-belettering op de zijkant, die een roze omlijning heeft gekregen.

Nike Air More Uptempo 'Valentine's Day'

DV3466-200 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk Low ‘Valentines Day’ 2023

De Dunk Low is gemaakt van glad leer, nubuck en suède. Het paartje heeft een wijnrood bovenwerk en lichte overlays gekregen. De Swoosh komt in het roze. Het ontwerp wordt afgerond met een wijnrode buitenzool.

Nike Dunk Low Premium 'Valentine's Day'

DR9705-100 · Prijs vanaf €81,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Trainer 1 ‘Valentines Day’ 2023

De Air Trainer 1 heeft een oudroze bovenwerk met wijnrode overlays. Daarnaast zijn er roze details te zien rondom het ontwerp. Net als de Dunk Low is dit silhouet gemaakt van glad leer en nubuck.

Nike Air More Uptempo 'Valentine's Day'

DV3466-200 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders

Het Nike Valentines Day 2023 pack zal gaan releasen op Valentijnsdag, 14 februari 2023. Het is nog even afwachten of er meer silhouetten zullen gaan droppen. Voor updates over het pack kun je de releasekalender of onze nieuwspagina in de gaten houden!