Skip to content
Newsfeed

Eerste informatie Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG ‘Black/Phantom’

5 augustus 2022 16:00
Eerste informatie Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG ‘Black/Phantom’

De release van de Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG ‘Reverse Mocha’ hebben we nog vers in ons geheugen zitten, maar de geruchten over een nieuwe colorway voor de samenwerking gaan al rond. De eerste beelden van het ‘Black/Phantom’ kleurenschema zijn op het internet opgedoken. De rapper zelf droeg deze colorway al bij Rolling Loud in Miami.

Het bovenwerk van de lage Air Jordan 1 heeft een donker bovenwerk. De basis van de upper is gemaakt van een zacht suède in het zwart. De overlays zijn van hetzelfde materiaal gemaakt. Op de overlays zit een grijze kleur. Deze kleur komt terug op de veters.

Zoals gewoonlijk zit de omgekeerde Swoosh ook op dit paar. Deze is gemaakt van leer en is wit. Travis Scott’s signature wordt hierdoor steeds duidelijker. Ook op de tong zit het Cactus Jack logo, net als op de heeltab. Om het zwart/witte kleurenschema af te maken is de middenzool in het wit en de buitenzool in het zwart.

Naar verwachting zal de Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG ‘Black/Phantom’ op donderdag 15 december 2022 releasen. De releasedatum is nog niet bevestigd door Nike zelf. Houd onze Instagram dan ook goed in de gaten voor de laatste ontwikkelingen rondom deze drop. Bekijk het eerste beeld van de schoen hieronder.

Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG 'Black/Phantom'