Skip to content
Newsfeed

Eerste blik Stranger Things x Vans Old Skool ‘Hellfire Club’

23 juni 2022 16:45
Eerste blik Stranger Things x Vans Old Skool ‘Hellfire Club’

Het vierde seizoen van de Netflix serie ‘Stranger Things’ wordt massaal bekeken en breekt aan alle kanten records. Vans viert dit succes met een speciale editie van de Vans Old Skool, genaamd de ‘Hellfire Club’. Het paar zal vanaf 26 augustus 2022 te verkrijgen zijn bij verschillende skateshops en op de website van Vans.

De Vans Old Skool ‘Hellfire Club’ is geïnspireerd op de Dungeons and Dragons club van de Hawkins High School. Het bovenwerk is van zwart canvas met een hels, rood lava patroon. Verder bevat de sneaker nog meer horror geïnspireerde details. Zoals de demoon, de dolk en de tekst ‘Hell Can Wait’ op de midsole.

Op de midsole staat ook nog ‘Choose Your Weapon Wisely’. Dit is dan weer een geïnspireerd op het rollenspel Dungeons and Dragons. Ook de dobbelsteen graphic op de hak is een verwijzing naar D&D.

De Vans Old Skool ‘Hellfire Club’ is vanaf 26 augustus 2022 verkrijgbaar bij verschillende skateshops en op de website van Vans. Volg Sneakerjagers op Instagram voor het laatste sneaker nieuws.

ST x vans
ST x vans
ST x vans
ST x vans
ST x vans
ST x vans
ST x vans