Skip to content
Newsfeed

Eerste blik op de Supreme x Nike SB Darwin Low

24 oktober 2023 17:35
Eerste blik op de Supreme x Nike SB Darwin Low

Supreme weet keer op keer nieuw leven te roepen in verschillende silhouetten, denk bijvoorbeeld aan de Air Tailwind IV en Air Bakin. Nu, in oktober 2023, krijgen we een eerste blik op de Nike SB Air Darwin Low.

Het is opvallend dat steeds meer klassieke ontwerpen een herinterpretatie ondergaan als SB-sneakers, zoals we hebben gezien met de Air Jordan 4 eerder in 2023 en de Air Trainer 1. En dit patroon zet zich voort met de Nike Air Darwin Low SB, aangezien deze schoen een eigentijdse interpretatie is van de iconische OG retro basketbalschoen uit de jaren ’90.

De collab tussen Supreme en Nike heeft een lager silhouet gekregen en is speciaal ontworpen voor skaters. Naar verwachting zullen er in totaal vier verschillende kleurvarianten beschikbaar komen.

De eerste variant die is onthuld bevat een stevig canvas bovenwerk in een lichte Off-White kleur, met opvallende ‘Polar Blue’ accenten op de omgekeerde leren Swooshes, de oogjes, het tonglabel en de laterale Supreme-tag. Daarnaast is zwart te zien op de kraag, hiel en voering.

Nu zijn er ook beelden verschenen van een ‘Camo’ en ‘Black’ ontwerp. De ‘Camo’ colorway doet denken aan de ‘Desert Camo’ van Supreme en Jordan Brand’s Air Jordan 5 uit 2015, met verschillende tinten bruin in een camouflagepatroon over het canvas bovenwerk. Daarentegen is het andere ontwerp voornamelijk zwart, met uitzondering van de witte Swoosh.

Op dit moment is er nog geen officiële releasedatum bekend voor de Supreme x Nike SB Air Darwin Low, wel kunnen we alvast een eerste blik werpen op de ontwerpen hieronder. Blijf op de hoogte via de Sneakerjagers releasekalender!

darwin low
Supreme x Nike SB Darwin Low
Supreme x Nike SB Darwin Low
Supreme x Nike SB Darwin Low
Supreme x Nike SB Darwin Low
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date