Skip to content
Newsfeed

Eerste blik op de Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low ‘Blossom’

29 augustus 2023 18:00
Eerste blik op de Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low ‘Blossom’

Ken jij de iconische cartoonserie The Powerpuff Girls nog? Het geanimeerde televisieprogramma over superhelden Blossom, Bubbles en Buttercup was van 1998 tot 2005 op de buis te zien. Nike weet maar al te goed in te spelen op onze nostalgische gevoelens en released na lang teasen The Powerpuff Girls’ x Nike SB Dunk Low ‘Blossom‘. De sneaker wordt aan het eind van 2023 verwacht.

Lees hier alles over deze bijzondere samenwerking en bekijk de eerste foto’s van de sneaker.

Voor de eerste sneaker collab van televisienetwerk Cartoon Network wordt het karakter Blossom in het zonnetje gezet. Blossom is de leider van The Powerpuff Girls en is te herkennen aan haar oranje haren en roze outfit.

@snkr_usa

Het bovenwerk van de sneaker is grotendeels fel roze gekleurd met oranje details, wat natuurlijk verwijst naar het uiterlijk van Blossom. Er zijn zwarte lijnen geplaatst rondom de Swoosh en de overlays, dit geeft het effect alsof de sneaker zelf ook getekend is.

De heeltab is misschien wel het meest kenmerkende element op deze SB Dunk. Normaliter vind je op elke Nike sneaker branding op de hiel. Op The Powerpuff Girl samenwerking daarentegen zie je de grote roze ogen van Blossom.

De Powerpuff Girls’ x Nike SB Dunk Low ‘Blossom’ zal hoogstwaarschijnlijk aan het eind van 2023 releasen. Wij hopen dat de overige Powerpuff karakters ook een sneaker collab krijgen. Want wie wil er nou geen complete set met Blossom, Bubbles en Buttercup?

Blijf op de hoogte over alles wat gaande is in de community door middel van onze sneaker news pagina!

The Powerpuff Girls' x Nike SB Dunk Low ‘Blossom’ zijkant
The Powerpuff Girls' x Nike SB Dunk Low ‘Blossom’ voorkant
The Powerpuff Girls' x Nike SB Dunk Low ‘Blossom’ binnenzool
The Powerpuff Girls' x Nike SB Dunk Low ‘Blossom’ binnenkant tong
The Powerpuff Girls' x Nike SB Dunk Low ‘Blossom’ onderkant
The Powerpuff Girls' x Nike SB Dunk Low ‘Blossom’ achterkant
The Powerpuff Girls' x Nike SB Dunk Low ‘Blossom’ tong