Skip to content
Newsfeed

Eerste blik op de Air Jordan 2 Low ‘Look, up in the Air’

26 december 2022 14:23
Eerste blik op de Air Jordan 2 Low ‘Look, up in the Air’

De Air Jordan 2 maakte officieel een comeback in 2021, verschillende grote samenwerkingen hebben we voorbij zien komen zoals die met Off-White en Union LA. Onlangs hebben we een blik kunnen werpen op de OG ‘Chicago’ colorway, die later in december 2022 nog zal gaan terugkeren. Naar verwachting zullen er in 2023 nog veel meer ontwerpen gaan releasen. Zoals de recent onthulde ‘Look, up in the Air’. Lees hier meer over het paartje!

Op het eerste gezicht lijkt het een eenvoudig ontwerp met een wit, grijs en geel bovenwerk van leer en suède. Maar het paartje bevat wel degelijk unieke details. Dit is vooral te zien aan de paarsblauwe kleurverloop op de bovenkant, de lavendelblauwe tong en de hemelsblauwe voering.

Een silhouet van de skyline van Chicago wordt gecombineerd met een paars en oranje zonsondergang op de inlegzolen. De tekst ‘Look, up in the Air’ is geïnspireerd op de reclamecampagne van de sneaker uit 1987 en komt in het wit.

Terwijl we wachten op officiële beelden van Nike, kunnen we alvast een blik werpen op de sneaker hieronder. Voor alsnog wordt het paartje verwacht op 22 juni 2023 bij Nike en geselecteerde retailers. Hou vooral de release kalender in de gaten voor updates rondom deze release!

Air Jordan 2 Low "Look, up in the Air"
Air Jordan 2 Low "Look, up in the Air"