Skip to content
Upcoming

Eerste beelden van Nike Dunk High ‘Varsity Purple’

15 september 2020 14:48
Eerste beelden van Nike Dunk High ‘Varsity Purple’

Nike Dunk High komt met een paarse colorway. De Nike Dunk High ‘Varsity Purple.’ De populaire sneaker komt dit jaar met meerdere colorways. Nu is deze paarse colorway aan de beurt. Volgens Sneakernews kunnen we de women’s release dit jaar nog verwachten.

De paarse colorway is niet helemaal nieuw op de Dunk. In 1999 kwam de Nike Dunk ‘City Attack’ uit, die een gelijke colorway had. De Dunk High krijgt dit jaar al meerdere, vernieuwde colorways. Deze ‘Varsity Purple’ kan natuurlijk niet achterblijven.

Nike Dunk High SP WMNS ‘Varsity Purple’

De basis van het bovenwerk is wit, op de overlays zien we de paarse kleur. De gehele upper is gemaakt van leer. Ook de Swoosh en de veters komen in deze ‘Varsity Purple’ kleur. De rubberen midsole is wit met een paarse zool. Deze originele kleurverdeling doet het altijd goed op de de Dunk! De eerste foto is al verschenen, die is hier onder te bekijken.

Een release datum is er nog niet. Wel verwachten we de Dunk High ‘Varsity Purple’ nog dit jaar. Houd onze release kalender in de gaten! Zo mis je geen enkele release. Extra geheugen steuntje nodig? Volg ons op Instagram of download onze Sneakerjagers app!


Nike Dunk High SP WMNS 'Varsity Purple'

DC5382-100 · Prijs vanaf €75,-

Naar alle aanbieders
Dunk High varsity Purple
Image by Sneakernews