Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden van Gucci x adidas collab

24 december 2021 12:00
Eerste beelden van Gucci x adidas collab

Op 20 december 2021 werden de eerste hints naar een Gucci x adidas collab gedropt. Op Twitter account @HypeNeverDies zagen we een Gucci x adidas print wat duidt op een komende collab. Er zijn nog geen details bekend over deze samenwerking.

Gucci heeft in 2021 al een aantal opmerkelijke samenwerkingen gehad. Zo kwam het merk samen met The North Face en dropte de twee namen een brede collectie. In deze collectie kwamen onder andere jassen, shirts en bodywarmers in een outerwear thema. Ook kwam Gucci samen met Xbox en gaf het high end merk de gameconsole een chique jasje.

Nu komt het merk samen met adidas. Ook adidas is niet onbekend bij high end merken. Zo heeft adidas in het verleden al samengewerkt met Prada en komen de twee namen nog met een Forum Low. Hoe de samenwerking van adidas en Gucci er uit gaat zien, is nog onbekend.

In de tweet van @HypeNeverDies zien we een blauwe stof met de logo’s van beide merken. Hierin is het Trefoil logo verwerkt in de bekende Gucci print. Hoe dit motief gebruikt gaat worden, moet nog blijken. De twee namen hebben nog niet eerder samengewerkt. Wel kwam adidas in 2017 met een Gucci-inspired adidas EQT Support Adv.

Wanneer de items uit de samenwerking gereleased worden, is nog onbekend.