Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden van de Supreme ‘Inside Out’ hoodie

15 maart 2023 18:23
Eerste beelden van de Supreme ‘Inside Out’ hoodie

De eerste beelden van de Supreme ‘Inside Out’ hoodie zijn opgedoken. De hoodie komt met het welbekende Box logo en het lijkt net alsof het item binnenstebuiten gedraaid is. Wanneer de hoodie uitkomt bij Supreme, is nog niet bekend.

Supreme komt met een ‘Inside Out’ hoodie. De hoodie haalt inspiratie uit de welbekende Supreme Box Logo hoodies. In december bracht Supreme het Box logo terug op de crewnecks in de Fall/Winter 2023 drop. Dit was voor het eerst sinds vier jaar dat Supreme het rode logo terug bracht.

Footwear en apparel designer Austin Babbit, ook wel bekend als Asspizza, toonde de ‘Inside Out’ hoodie voor het eerst op zijn Instagram account. Het item lijkt binnenstebuiten gedraaid wat het logo een vervaagde look geeft. Het brushed effect van het logo geeft de hoodie een unieke uitstraling.

Er is nog niet veel bekend over de Supreme hoodie. Volgens diverse leaks lijkt het item in het grijs, zwart, groen en rood te komen. Het Box logo komt in de klassieke rode kleur. Bekijk hieronder de eerste beelden van de hoodie.

We kunnen de Supreme ‘Inside Out’ hoodie hoogstwaarschijnlijk in 2023 verwachten. Houd onze nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates omtrent de releases van Supreme.

Supreme Inside Out hoodie 2023
Supreme Inside Out hoodie 2023
Supreme Inside Out hoodie 2023