Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden van de Oski x Nike SB High ‘White Shark’

13 november 2021 15:00
Eerste beelden van de Oski x Nike SB High ‘White Shark’

Nike en OSKi brengen opnieuw een SB Dunk High uit. De twee merken brachten in 2019 ook al een Dunk uit en komen nu met de ‘White Shark’. Het paartje heeft nog geen officiële releasedatum gekregen.

Oski x Nike SB Dunk High ‘White Shark’ l CI2692-100

In 2019 brachten Nike en Zweedse skater Oskar Rozenberg de Nike SB Dunk High ‘Shark’ uit. Rozenberg heeft zijn eigen lijn genaamd ‘Oski’ en in 2019 bracht hij samen met Nike ook een Blazer Mid uit. Op de ‘Shark’ is de swoosh vervangen door het silhouet van een haai. Deze loopt van het middenpaneel tot aan de kraag van het model.

De ‘Shark’ maakt nu zijn terugkeer en komt in een witte colorway. De ‘White Shark’ heeft een hoge fit en kleurt van top tot teen wit. De upper bestaat uit leer, evenals de overlays. De tong is van nylon en maakt het model soepel. Het design heeft een aantal rode details op de middenzool en tong.

Het meest opvallende detail, is de shark op de swoosh. Deze haai heeft hetzelfde silhouet als bij het voorgaande paartje en kleurt hier grijs. De haai loopt in de vorm van de swoosh en combineert de kleuren grijs en wit. Ook komt de rode kleur komt terug in de tanden van de haai.

Op de middenzool loop een rode lijn in de stitching. Op het label op de tong zijn beide merken te zien en zijn ook in het rood gestikt.

Wanneer dit paartje uit zal komen, is nog onbekend. Wel wordt het paartje begin 2022 verwacht.

Oski x Nike SB Dunk High White Shark
Oski x Nike SB Dunk High White Shark