Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden van de Nike Dunk Low ‘Midnight Navy’

26 november 2022 11:07
Eerste beelden van de Nike Dunk Low ‘Midnight Navy’

Nike zit niet stil wat betreft het creëren van nieuwe kleurstellingen voor het legendarische ontwerp van Peter Moore: de Nike Dunk Low. In november 2022 kunnen we weer een blik werpen op de eerste beelden van een gloednieuwe colorway. De ‘Midnight Navy‘ zal naar verwachting gaan droppen in het begin van 2023. Bekijk de eerste beelden hier!

Het bovenwerk is gemaakt van getrommeld leer, de basis komt in een Witte/Sail kleur met daarbovenop overlays in Midnight Navy. Deze kleur is ook te zien op de veters, binnenvoering, rubberen zolen en de nieuwe Nike branding op de tong. Om de look af te maken zijn de Swooshes gemaakt van grijs suède en komt de tussenzool in het wit.

De Nike Dunk Low ‘Midnight Navy’ zal naar verwachting gaan droppen in het begin van het jaar 2023 bij Nike en verschillende retailers. In de tussentijd kun je een blik werpen op de eerste beelden hieronder!

Kan je niet wachten tot de drop? Bekijk dan vooral aankomende Dunk Low releases, misschien zit er een colorway voor je tussen!

Nike Dunk Low Midnight Navy