Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden van de Levi’s x New Balance 580 samenwerking

25 oktober 2023 17:01
Eerste beelden van de Levi’s x New Balance 580 samenwerking

Denim liefhebbers opgelet! De nieuwe Levi’s x New Balance 580 sneaker is speciaal voor jullie! Ter ere van het 150 jaar bestaan van de iconische 501 spijkerbroek, viert Levi’s al het hele jaar feest met speciale samenwerkingen. En nu is er dus ook een project met New Balance aangekondigd.

Het lijkt erop dat New Balance zijn robuuste MT580 sneaker beschikbaar heeft gesteld voor een samenwerking met Levi’s. Deze sneaker heeft de afgelopen jaren een heropleving gekend, dankzij diverse indrukwekkende samenwerkingen.

De Levi’s x New Balance 580 zal in twee verschillende ontwerpen beschikbaar zijn, en ja, het bevat inderdaad denim! De ene variant siert in zwart denim met beige suède accenten, terwijl de andere diepblauw denim en grijs nubuck combineert. Beide modellen bevatten corduroy tongen en panelen van Levi’s denim om de workwear-stijl te benadrukken, gecombineerd met opvallende details in neonroze, paarse en blauwe tinten.

Verder is het verhaal achter deze samenwerking te vinden op de schoenendoos: “In de vroege jaren 70 werd in Marin County de sport van mountainbiken geboren. Fietsers verlegden hun grenzen op de brand wegen van Mount Tamalpais, met aangepaste paperboyfietsen op ruw terrein. Ongelukken maakten deel uit van de evolutie van deze sport. Levi’s® denim werd het uniform van deze pioniers – duurzaam, stijlvol en beschermend.”

Er is nog geen officiële releasedatum bekend, maar naar verwachting zal de Levi’s x New Balance 580 ergens in november verschijnen. Bekijk hieronder nu eerst de eerste beelden, terwijl we wachten op nieuwe informatie!

Levi's x New Balance 580 on feet
Levi's x New Balance 580
Levi's x New Balance 580
Levi's x New Balance 580 met schoenendoos
Levi's x New Balance 580
Levi's x New Balance 580
Levi's x New Balance 580
Levi's x New Balance 580 schoenendoos
Levi's x New Balance 580 in hand