Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden van de Bad Bunny x adidas Campus ‘Royal Blue’

3 mei 2023 10:30
Eerste beelden van de Bad Bunny x adidas Campus ‘Royal Blue’

Recent na de release van de Bad Bunny x adidas Campus ‘Wild Moss’, zijn nu de eerste beelden van de Campus ‘Royal Blue’ in samenwerking met de artiest uit Puerto Rico te zien. De ‘Royal Blue’ heeft een opvallende look en komt met het welbekende ‘eye’ logo op de tong. De sneaker wordt in 2023 verwacht.

Bad Bunny en adidas zijn onafscheidelijk deze dagen. Benito Antonio Martínez Ocasio, beter bekend als Bad Bunny, is een artiest uit Puerto Rico en is bekend van hits als “Me Porto Bonito”, “Ojitos Lindos” en “La Jumpa”. In 2021 bracht de artiest zijn eerste sneaker uit samen met adidas; de Forum Low Buckle ‘The First Café’.

Sinds zijn eerste collab heeft de rapper al verscheidene sneakers uitgebracht samen met adidas. Eind april 2023 verscheen de Bad Bunny x adidas Campus ‘Wild Moss’. Nu zien we de eerste beelden van de ‘Royal Blue’ colorway van het Campus model. De sneaker heeft een chunky silhouet en komt met signature Bad Bunny brandings.

Het bovenwerk heeft een opvallende blauwe kleur. De dubbele kraag en tong zijn signature voor de sneakers in samenwerking met Bad Bunny, evenals het oog op de tong. In tegenstelling tot de ingetogen colorway van de ‘Wild Moss’, komt de ‘Royal Blue’ met opvallende details en een zwarte middenzool.

Op het middenpaneel zijn de Three Stripes in het wit geplaatst. De golvende middenzool loopt door over het middenpaneel en heeft een brushed effect. Op het middenpaneel is ‘Campus’ gezet.

De ad Bunny x adidas Campus ‘Royal Blue’ heeft nog geen officiële releasedatum. Bekijk de eerste beelden hieronder en houd de releasekalender in de gaten voor de laatste updates.

Bad Bunny x adidas Campus 'Royal Blue'
Bad Bunny x adidas Campus 'Royal Blue'