Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden van de Air Jordan 1 ‘Washed Black’

17 december 2022 19:43
Eerste beelden van de Air Jordan 1 ‘Washed Black’

Verschillende nieuwe colorways van het door Peter Moore ontworpen icoon, de Air Jordan 1, zullen in 2023 gaan droppen. Onlangs zijn de eerste in-hand beelden van de Air Jordan 1 ‘Washed Black’ opgedoken. Nike heeft het populaire model een Washed look gegeven. Naar verwachting zal het paartje op 10 juni 2023 gaan uitkomen.

Zoals de naam al doet vermoeden bestaat de Air Jordan 1 ‘Washed Black’ gedeeltelijk uit vervaagde elementen. Deze zijn voornamelijk terug te vinden op de overlays, waarvan de kleur zwart is verweerd tot donkergrijs.

De basis en het Wings logo hebben een witte neutrale kleur gekregen, waardoor deze goed in contrast staan met de overlays. Wat nog meer voor contrast zorgt is de rode branding op de tong, die erg opvalt. Als laatste heeft de tussenzool een gebroken witte afwerking gekregen, wat zorgt voor een vintage look.

Naar verwachting zal de Air Jordan 1 ‘Washed Black’ droppen op 10 juni 2023. Terwijl we wachten kunnen we een blik op de eerste in-hand beelden hieronder! Benieuwd naar aankomende Air Jordan releases? Klik dan op de button!

Air Jordan 1 "Washed Black"
Air Jordan 1 "Washed Black"
Air Jordan 1 "Washed Black"
Air Jordan 1 "Washed Black"