Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden van de adidas x Balenciaga Triple S zijn verschenen

21 maart 2022 18:00
Eerste beelden van de adidas x Balenciaga Triple S zijn verschenen

In 2019 werkte adidas samen met Prada voor een volledige sneakercollectie. In het begin van 2022, kondigde het Duitse merk een samenwerking met Gucci aan. Nu, slechts enkele maanden verder, zijn de eerste beelden verschenen van een Triple S collab met Cristóbal Balenciaga. Deze beelden zijn hieronder te bekijken!

Op de foto’s is te zien dat deze Triple S de iconische Shelltoe-kleurstelling bevat. Het bovenwerk is gemaakt van wit mesh. Op het bovenwerk zien we ton-sur-ton lederen overlays.

Opvallende details zijn de welbekende zwarte 3-stripes en versteviging aan de achterkant. Daarnaast komen de veters in twee kleuren, zwart en wit. De samenwerking wordt bevestigt door de Balenciaga branding op het zijpaneel en het Trefoil logo van adidas op de hiel. De gestapelde zool waar Balenciaga bekend om staat, maakt het ontwerp compleet.

Wanneer het paartje zal gaan uitkomen is helaas nog niet bekend. Zodra wij meer weten kun je dit vinden in onze release kalender! Hou deze daarom regelmatig in de gaten! Voor nu kun je hieronder een eerste blik werpen op de adidas x Balenciaga Triple S!