Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden van de adidas NMD S1

9 juni 2021 17:00
Eerste beelden van de adidas NMD S1

De eerste beelden van de adidas NMD S1 zijn opgedoken. Dit is een nieuw model van adidas dat zeker een eye-catcher zal zijn!

In 2015 kwam de adidas NMD voor het eerst uit. Dit werd direct een succes. adidas heeft daarna verschillende colorways van dit model uitgebracht, ook in samenwerking met onder andere Pharrell Williams. De adidas NMD heeft al verschillende varianten, zoals de NMD_R1, NMD_R2, NMD_CS1 en de NMD XR1. Nu komt er dit jaar een NMD S1 versie aan.

De bovenkant van de adidas NMD S1 is gemaakt van een gebreid materiaal. Hierdoor lijkt deze schoen vanaf boven ook een beetje op een sok. De nieuwe adidas sneaker heeft een andere zool dan de vorige versies. De zool is wat groter en ruiger met duidelijke details en steekt aan de zijkant en achterkant iets uit. Dit komt door de onderkant. Hier is het adidas Originals logo op elkaar gestapeld waardoor het een spikey effect krijgt. Op de zijkant van de zool zie je ditzelfde adidas logo en de NMD S1 branding met ‘Edition 1’ eronder. Scroll naar beneden om de eerste beelden van deze nieuwe adidas sneaker te zien!

Naar verwachting komt deze adidas NMD S1 dit jaar nog uit. Wil jij deze release niet missen? Volg ons dan op Instagram en download onze Sneakerjagers app! Zo ben je altijd op tijd voor een nieuwe release.

Adidas NMD S1
Adidas NMD S1
Adidas NMD S1
Adidas NMD S1
Adidas NMD S1
Adidas NMD S1
Adidas NMD S1
Adidas NMD S1
Adidas NMD S1 on feet
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date