Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden Travis Scott x Air Jordan Jumpman Jack Trainer ‘Bright Cactus’

2 juli 2024 15:07
Eerste beelden Travis Scott x Air Jordan Jumpman Jack Trainer ‘Bright Cactus’

Na het succes van de Travis Scott x Air Jordan Jumpman Jack Trainer ‘Sail’ eerder dit jaar, zien we een volgende colorway verschijnen van het silhouet. De ‘Bright Cactus’ colorway gebruikt opvallende kleuren, iets wat we niet gewend zijn van de rapper uit Houston – op de Air Jordan 1 Low ‘Canary’ na dan. Bekijk de eerste beelden hier.

Na enige tijd gewacht te hebben, verscheen afgelopen jaar dan eindelijk de eerste signature sneaker van Travis Scott. De artiest werkt al langere tijd samen met Nike en brengt jaarlijks de ene na de andere release uit, die elk de reversed Swoosh gebruiken. De volgende in het rijtje is de Travis Scott x Air Jordan Jumpman Jack Trainer ‘Bright Cactus’.

De sneaker heeft een chunky design. Het bovenwerk gebruikt de materialen canvas en leer. Over de wreef is een strap geplaatst die extra stevigheid biedt. De neus en het middenpaneel gebruiken een felgele kleur die mooi contrasteert bij de zwarte en witte elementen op het bovenwerk.

De golvende middenzool combineert de kleuren zwart en gebroken wit. Op de hiel is het welbekende Cactus Jack element geplaatst. Op de buitenzool is ‘JACK’ geschreven, wat hint naar het label Cactus Jack.

Het is nog niet bekend wanneer de Travis Scott x Air Jordan Jumpman Jack Trainer ‘Bright Cactus’ zal releasen. Zowel Nike als Travis Scott hebben de release nog niet bevestigd. Bekijk de eerste beelden van de sneaker hieronder en houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates.