Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden Shelflife x Air Jordan 2 Low

18 augustus 2022 12:04
Eerste beelden Shelflife x Air Jordan 2 Low

De Air Jordan 2 Low krijgt er een nieuwe colorway bij. In samenwerking met de Zuid-Afrikaanse sneaker store Shelflife komt Jordan met een ‘Sail’ variant van de AJ2 Low. Wanneer de sneaker precies gereleased wordt, is nog onbekend. Wel kunnen we de Shelflife x Air Jordan 2 Low in de komende maanden verwachten.

Shelflife komt opnieuw samen met Nike. De sneakerboutique uit Zuid-Afrika heeft in het verleden al samengewerkt Nike en kwam met de Dunk High ‘Shelflife Nike ID’. Nu komt het merk met een general release en krijgt de Air Jordan 2 Low een make-over.

De Air Jordan 2 is in 2022 een populair silhouet geworden en werd gebruikt in samenwerkingen met onder andere UNION LA en Maison Chateau Rouge. Ook de Low variant kreeg meer aandacht en verscheen in een Off-White collab. Nu zien we de eerste beelden van de Shelflife x Air Jordan 2 Low.

De sneaker heeft een lichte colorway. De upper kleurt ‘Sail’ en combineert de materialen leer en suède. Op de tong en buitenzool zien we oranje details die mooi kleuren met het lichte bovenwerk. Het leer bij de kraag heeft een dierenmotief gekregen en kleurt hier wit. Aan het veterpand is een vetertag gehangen met het Jumpman logo.

Op de tong zien we het Wing logo en aan de binnenkant van de tong is ‘Team Only’ gezet. De Shelflife x Air Jordan 2 Low heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de sneaker in de komende maanden verwachten bij Nike. Houd onze releasekalender in de gaten en blijf op de hoogte van de laatste updates.

Shelflife x Air Jordan 2 Low
Shelflife x Air Jordan 2 Low
Shelflife x Air Jordan 2 Low
Shelflife x Air Jordan 2 Low
Shelflife x Air Jordan 2 Low