Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden Pharrell x adidas Humanrace Samba

4 november 2022 12:33
Eerste beelden Pharrell x adidas Humanrace Samba

De eerste beelden van een mogelijke Pharrell x adidas Humanrace Samba collab zijn opgedoken. Tijdens de tweede dag van het Mighty Dream Forum event was de Amerikaanse artiest te zien in een nog niet eerder vertoonde adidas Humanrace Samba. Wanneer de sneaker gereleased wordt, is nog onbekend.

Pharrell Williams en adidas zijn geen onbekende van elkaar. Onder het label Humanrace heeft de artiest al meerdere collecties uitgebracht bij adidas. Zo kwam de rapper en artiest eerder in 2022 al met een uitgebreide FW22 collectie. En nu, begin november 2022, was de rapper te zien in een adidas Humanrace Samba.

Tijdens Mighty Dream Forum, een meerdaags event in Norfolk, was de artiest te zien in een beige adidas Samba. De sneaker heeft een klassiek silhouet en combineert de materialen leer en suède. De nog niet eerder vertoonde colorway combineert zwarte details op het middenpaneel en hiel.

De adidas Samba komt met de welbekende adidas strepen. De gumzool geeft de sneaker een retro uitstraling en kleurt goed met het bovenwerk. Op het middenpaneel is Humanrace in het goud gedrukt. Dit hint naar de samenwerking met Pharrell.

Of en wanneer de sneaker gereleased wordt, is nog onbekend. Houd onze nieuwspagina in de gaten en blijf op de hoogte van de laatste updates. Vergeet ook niet de Sneakerjagers app te downloaden en ontvang pushmeldingen van jouw favoriete releases.

Pharrell Williams x adidas Humanrace Samba
Pharrell Williams x adidas Humanrace Samba