Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden Patta x New Balance 990v3

13 september 2022 14:46
Eerste beelden Patta x New Balance 990v3

Patta en New Balance werken opnieuw samen en komen binnenkort met een 990v3 colorway. De New Balance 990-lijn viert in 2022 zijn 40-jarige bestaan en doet dit met een strakke colorway in samenwerking met Patta. De sneaker heeft nog geen officiële releasedatum.

Kort na de samenwerking met Nike, ‘The Second Wave’, een vervolg op de ‘The Wave’ collab uit 2021, komt Patta nu samen met New Balance. De twee namen zijn geen onbekenden van elkaar en kwamen in 2020 met een colorway van de New Balance 920. Ook kreeg het 991 silhouet in 2021 een make-over van het Amsterdam-based streetwear label.

Nu komen de twee namen met een 990v3 colorway. Het New Balance model is in 2022 al veel voorbij gekomen en komt nu in een lichtgroene colorway. De upper kleurt olijfgroen en is van mesh. Over het gehele silhouet zijn suède overlays geplaatst. Deze komen in een donker olijfgroene kleur. De neus en hiel hebben felgroene details gekregen.

Op het middenpaneel is het bekende N-logo gezet. Deze kleurt hier zilver. Op de tong is het New Balance logo gezet en komt het diamantenmotief terug naar voren. Op de hiel is de ‘P’ gezet, dit hint naar de samenwerking met Patta. Hierboven is ‘Made in USA’ gezet, wat verwijst naar de lijn die ode brengt aan de New Balance productielijn in Amerika.

De sneaker wordt ondersteund door een off-white middenzool. De ENCAP-technologie zorgt voor demping en comfort. Ook komt de Patta x New Balance 990v3 in een custom shoebox. Deze kleurt feloranje en heeft het logo van Patta op de deksel. De sneaker heeft nog geen officiële releasedatum. Houd onze releasekalender in de gaten voor de laatste updates.

Patta x New Balance 990v3
Patta x New Balance 990v3
Patta x New Balance