Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden Billie Eilish x Nike Air Force 1 Low ‘Sequoia’

3 augustus 2022 12:12
Eerste beelden Billie Eilish x Nike Air Force 1 Low ‘Sequoia’

Billie Eilish en Nike zijn terug met een nieuwe samenwerking op de Air Force 1 Low. Deze lage versie sluit goed aan bij de hoge Air Force 1 ‘Sequoia’ die later dit jaar, 2022, op de planning staat. De nieuwe sneaker heeft een donkergroen kleurenschema en een hoop extra elementen op de upper.

Het bovenwerk van deze Air Force 1 is gemaakt van verschillende materialen. Zo is de basis gemaakt met canvas en heeft Nike extra lapjes over de upper geplaatst van suède. Over het gehele bovenwerk zitten stiksels in de vorm van ruiten en zorgen ervoor dat de extra lapjes stevig vast zitten. Zowel het canvas als het suède is in een donkergroene kleur.

Het suède materiaal komt terug op de Swoosh, heeltab en rondom de veters. Deze elementen hebben dezelfde donkergroene kleur en bevatten geen extra stiksels. Aan de rand waar de zool vast zit aan het bovenwerk zit een extra band in het zwart. Hierdoor is het kleurcontrast met de midden- en buitenzool minder opvallend. Deze hebben namelijk een donkergrijze kleur.

De releasedatum van de Billie Eilish x Nike Air Force 1 Low ‘Sequoia’ is nog niet bekend. Houd onze Instagram pagina in de gaten voor de laatste updates rondom de release. Bekijk de eerste beelden hieronder.

Naast de ‘Sequoia’ zal het duo nog een colorway uitbrengen voor de Air Force 1 Low, namelijk de ‘Mushroom’. Lees hier meer over dit paartje.

Billie Eilish x Nike Air Force 1 Low 'Sequoia'