Skip to content
Upcoming

Eerbetoon aan basketbalster Maya Moore met de Jordan 11 Low

12 april 2018 12:48
Eerbetoon aan basketbalster Maya Moore met de Jordan 11 Low

Het merk Jordan is uitgegroeid tot een lifestyle merk in plaats van een merk dat alleen bedoeld is voor basketballers. Maar ondanks dat is basketbal natuurlijk wel nog steeds hét kenmerk van Jordan. Daarom komt Jordan nu met een eerbetoon aan basketbalster Maya Moore en haar rookieseizoen in 2011, waar ze een Rookie Of The Year-prijs won en haar eerste WNBA-kampioenschap. Het eerbetoon is een Jordan 11 Low als onderdeel van het “Art Of A Champion” pack.

Maya Moore is ongetwijfeld een van de meest besproken spelers in de WNBA-geschiedenis. Met 4 kampioenschappen, een competitie MVP en meerdere andere onderscheidingen zoals All-Star optredens en het scoren van titels op haar naam, heeft ze haar deelname in WNBA legendarisch gemaakt.

De ‘Rook To Queen’ heeft een bovenwerk van zwart suède met een paars ‘gebarsten’ print die de plaats inneemt van de gebruikelijke laklederen details waar de Jordan 11 bekend om staat. Op de lace tag staat “2011” op beide schoenen. Gouden “Finals” branding staat in de binnenzool van de linkerschoen terwijl het Moore-logo in de rechterschoen is geplaatst. Een felle paarse buitenzool rondt de koninklijke look van de schoen af. Dit toffe en opvallende paar zal releasen op 24 mei voor €175.


Air Jordan 11 Low ‘Rook To Queen’ 

Prijs: €175,-
Releasedatum: 24 mei 2018
Stylecode: AR5149-005
Storelist: klik hier >>