Skip to content
Upcoming

Een zomerse colorway van de Nike Air Vapormax Plus

25 juni 2018 14:38
Een zomerse colorway van de Nike Air Vapormax Plus

Met de warme dagen die er weer aan komen, is het tijd om je sneakers te matchen met het wee. Nike’s nieuwste Air VaporMax Plus is de perfecte keuze, dankzij de pastel tint en de fel-oranje details.

De hybride sneaker combineert elementen van zowel de Air VaporMax– als Air Max Plus-silhouetten, wat resulteert in een sneaker met een eigentijds, sportief gevoel. Het bovenwerk is bedekt in een crèmekleurige tint die de veters, het hiellipje en de golven bedekken. Een lichte perzik mini Swoosh zit aan de zijkant. Samen met een zacht oranje paneel dat over de tussenzool loopt. De zwarte Air VaporMax Plus-branding op de tong en het zwarte TN-embleem op de hiel voegen een goed contrast toe aan de algehele, schone look. De look wordt afgemaakt door de fel oranje VaporMax zooleenheid die zichtbare Air Max demping over de gehele lengte van de zool loopt. Deze bevat 3M reflecterende details op de tong en middenvoet .

Er is nog geen officiële releasedatum maar de nieuwe Nike’s Air VaporMax Plus wordt verwacht om later deze zomer te releasen voor €210,- bij verschillende shops. Houd releasekalender in de gaten voor updates hierover.


Nike Air VaporMax Plus

Prijs: €210,-
Colorway: “White/Orange”
Stylecode: AO4550-005