Skip to content
Upcoming

Een zomerse colorway staat op ons te wachten op de Air Jordan 1 Mid

28 februari 2020 10:00
Een zomerse colorway staat op ons te wachten op de Air Jordan 1 Mid

Nike gaat heel hard, opnieuw hebben ze een nieuwe colorway genaamd ‘Starfish Orange’ naar buiten gebracht op de Air Jordan 1 Mid. De sneaker wordt alsmaar bekender en daar zijn we ons allemaal bewust van. Al helemaal na het succes van de ‘OG Shattered Backboard’, hierdoor is de kleur oranje ontzettend populair geworden in de Air Jordan collectie. Dat zie je daarom ook terug in de nieuwste colorway die binnenkort dropt.

Nike x Michael Jordan

Jordan Brand heeft al vele samenwerkingen achter de rug en komt tegenwoordig nog erg vaak met nieuwe releases. Ons hoor je natuurlijk niet klagen, want wij zijn helemaal weg van Jordans. De sneaker begon als een basketbalschoen in 1985. Het duurde niet heel lang voordat men hem ook buiten het veld ging dragen. De basketballer Michael Jordan en Nike kwamen 30 jaar geleden met de samenwerking. Ze hebben niet alleen de Air Jordan 1 uitgebracht, maar veel meer modellen. Ook hebben ze een kledinglijn. Na 1 jaar liep iedereen er mee, op en buiten het veld.

Air Jordan 1 Mid ‘Starfish Orange’ | CW7591-100

De sneaker beschikt over wit leer, dat bevestigd is op de neus en zijkanten. De kleur ‘Pure Platina’ vind je terug op het teenstuk, de middenvoet, de veters, tong en de eyestays. Voor een subtiele overgang hebben ze gekozen voor ‘Sail’ op de hiel. Het opvallende ‘Starfish Orange’ kleurtje is terug te vinden op de binnenvoering. Ook de enkelvoering en de Swoosh hebben deze kleur gekregen. Het is een sneaker die een rustige basis heeft met opvallende details, hierdoor is het een paartje dat je niet wilt missen.

Tot dusver is nog geen officiële releasedatum bekend. Wel is het al bekend dat de sneaker een prijskaartje van €110,- zal hebben. Houd daarom tot die tijd zeker onze Releasekalender in de gaten, zodat jij up-to-date blijft van alle aankomende releases. Ben jij benieuwd naar hoe de sneaker eruit komt te zien? Scroll naar beneden voor de officiële foto’s die Nike heeft gedeeld.


Air Jordan 1 Mid 'Starfish'

CW7591-100 · Prijs vanaf €111,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Mid
Air Jordan 1 Mid
Images by Nike