Skip to content
Upcoming

Een zomerse colorway op Nike Air Force 1 ’07 LV8 voor dames

2 juni 2020 11:39
Een zomerse colorway op Nike Air Force 1 ’07 LV8 voor dames

De Nike Air Force 1 ’07 LV8 voor de dames heeft nog steeds zijn klassieke uiterlijk, maar komt met een heerlijke zomerse vibe van Neon Orange en Pink Foam op de iconische witte lederen basis. De legende uit 1982 is niet meer weg te denken uit het straatbeeld en heeft inmiddels zoveel colorways mogen meemaken, dat het niet meer bij te houden is. De sneakers zijn nu al verkrijgbaar, dus lees snel verder voor alle informatie.

De Nike Air Force 1 ’07 LV8 heeft een andere naam gekregen, zoals je misschien al is opgevallen. Het betekent meer dat de sneaker vertelt over de kenmerken van het paar. Het woord LV8 betekent ‘Elevate’ en daarmee bedoelen ze dat de zool iets hoger is dan de reguliere versies van de Air Force 1. Zo is er bij deze colorway een bovenwerk gekozen van leder, synthetisch materiaal of textiel. Dit is afhankelijk van de kleur. Daarnaast heeft de buitenzool een cirkelvormig patroon voor uitstekende grip en duurzaamheid. Ook heeft de ’07 LV8 perforaties in het bovenwerk voor voldoende ademend vermogen.

Nike Air Force 1 ’07 LV8

Deze heerlijke colorway voor dames heeft een zacht uiterlijk gekregen. Zo heeft de sneaker een witte lederen basis. Op het middenstuk onder de swoosh is er gekozen voor een baby roze kleur, dit zorgt voor een zachte afwisseling. Die perfect uitkomt met de oranje neon details die je terug ziet op de branding op de tong en de achterkant van de sneaker. En natuurlijk ook op de binnenzool. De Swoosh heeft een grijze kleur gekregen. Dit rust allemaal op een wat hogere zool, dat is waar de LV8 voor staat.

Release info

Dit heerlijke paar is inmiddels al verkrijgbaar bij JDSports. De maten gaan vanaf 36 en zijn er voor de dames. Ze zijn verkrijgbaar vanaf 100,- euro. Het zijn de perfecte sneakers voor het heerlijke weer dat eraan komt. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten.

Images by: JDSports