Skip to content
Upcoming

Een unieke adidas sneaker gemaakt van LEGO?

16 september 2020 18:09
Een unieke adidas sneaker gemaakt van LEGO?

Je leest het goed. adidas werkt samen met LEGO en ontwerpt een sneaker die in het thema staat van de kleurrijke LEGO-blokjes. Sneaker-liefhebber Sean Wotherspoon post op zijn Instagram account foto’s van de nieuwe samenwerking. Ook zien we Sean Wotherspoon uitgebeeld als een echt LEGO-poppetje!

De aankomende samenwerking van adidas en LEGO komt waarschijnlijk in een speciale schoenendoos. Deze is gemaakt van de plastic stenen van het Deense speelgoedbedrijf. Het is ook mogelijk dat dit een ‘Friends & Family’ uitvoering is. Wat kan betekenen dat de normale release een andere doos krijgt. De sneaker zelf bestaat uit een mix van gedurfde kleuren, een gestructureerde hielkap en de logo’s van beide bedrijven op de inlegzolen.

LEGO x adidas ZX8000

Dit is wat we tot nu toe weten van de adidas LEGO ZX800. De bekende LEGO-blokjes komen zichtbaar terug in de sneaker. Zo accentueren ze de hielkap en de vetergaten met de kenmerkende ‘noppen’ en felle kleuren. Het gebruik van blauw en rood lijkt ook een referentie op zich, beide passen goed bij het al even gewaagde groen en geel. Deze kleuren geven de sneaker dat echte nostalgische LEGO gevoel. Het geheel word afgemaakt door middel van wit mesh en grijze suède panelen. Deze constructie is vrij neutraal in tegenstelling tot het opvallende LEGO-logo op het tonglabel en de andere kleuren.

De release laat nog heel eventjes op zich wachten. De sneakers zullen droppen op 25 september 2020. Kun je niet wachten op deze toffe release? Check dan alvast de foto’s hieronder en zet een reminder aan via onze releasekalender!


LEGO X adidas ZX8000 'A-ZX'

FZ3482 · Prijs vanaf €74,-

Naar alle aanbieders
LEGO adidas
LEGO adidas
LEGO adidas
LEGO adidas

Images by Sean Wotherspoon