Skip to content
Staff Picks

Top 10 Nike Dunks speciaal voor de lente

6 mei 2023 19:21
Top 10 Nike Dunks speciaal voor de lente

De Nike Dunk is uitgegroeid tot een van de meest gehypte silhouetten van Nike. De sneaker werd meer dan 35 jaar geleden gelanceerd en heeft zijn weg afgelegd van een nederige college basketbal sneaker naar de meest gehypte sneaker in de scene. Voor de gelegenheid tonen we je vandaag een top 10 van Nike Dunks voor de lente!

Weet je niet waar je op moet letten bij het kopen van een Dunks? Bekijk dan alvast onze Nike Dunk Sizing Guide. Heb je nog vragen over het silhouet? We beantwoorden de meest gestelde vragen in de Nike Dunk FAQ!

Top 10 Nike Dunks voor de zomer

Nike Dunk Low LX WMNS ‘Black Suede’

AFEW

Laten we beginnen met een Nike Dunk Low voor WMNS. De sneaker komt met een leren upper, crème Swooshes op de zijkant en veelkleurige veters. De Dunk is onlangs gedropt, dus er zijn nog een paar beschikbaar. Klik gerust op de knop hieronder om alle winkels, beschikbare maten en prijzen te bekijken.

Nike Dunk Low LX WMNS 'Black Suede'

DV3054-001 · Prijs vanaf €95,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk Low ‘Kentucky Alternate’

Nike

De volgende is een klassieke herensneaker: de ‘Kentucky Alternate’. De sneaker heeft een bovenwerk van leer en combineert de kleuren wit en koningsblauw. Je kunt de sneaker momenteel rechtstreeks bij Nike kopen.

Nike Dunk Low 'Kentucky Alternate'

FN3416-001 · Prijs vanaf €91,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk Low WMNS ‘Rose Whisper’

Nike

Deze leuke Dunk voor onze WMNS is ook nog steeds verkrijgbaar. De colorway is perfect voor de lente, wat denk jij? Bekijk het volledige overzicht aan retailers hieronder.

Nike Dunk Low WMNS 'Rose Whisper'

DD1503-118 · Prijs vanaf €72,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk Low WMNS ‘Triple White’

Nike

De Dunk in de colourway ‘Triple White’ is een van de klassieke colourways. De sneaker komt in een zeer strak design en is overal mee te combineren.

Nike Dunk Low WMNS 'Triple White'

DD1503-109 · Prijs vanaf €79,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk High Retro ‘Panda’

Nike

Deze Nike Dunk High Retro ‘Panda’ is speciaal ontworpen voor onze mannen. Het silhouet komt, in tegenstelling tot de anderen, in de hoge variant en valt daardoor op. Ook is de Dunk High mooi te stylen in het voorjaar en verdient de sneaker zeker een plekje in deze top 10.

Nike Dunk High Retro 'Panda'

DD1399-105 · Prijs vanaf €61,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk High ‘Dark Beetroot’

Asphaltgold

Ook nog verkrijgbaar via de ‘normale’ retailers, is deze Dunk High ‘Dark Beetroot’. De overlays, Swoosh en outsole komen in de ‘Dark Beetroot’ kleur en contrasteren mooi met de lichtgrijze upper.

Nike Dunk High 'Dark Beetroot'

DD1399-600 · Prijs vanaf €67,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk Low WMNS ‘Plum Eclipse’

size?

De Nike Dunk Low WMNS ‘Plum Eclipse’ wordt geleverd met een bovenwerk in verschillende bruintinten. Het bovenwerk is gemaakt van een mix van hoogwaardig leer en suède. Het suède komt in een ‘Coconut Milk’ kleur en geeft de sneaker een luxe uitstraling.

Nike Dunk Low WMNS 'Plum Eclipse'

FJ4734-100 · Prijs vanaf €102,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk High Retro ‘Panda’

size?

Ook deze Dunk High is nog te krijgen via diverse retailers. Aangezien het bijna onmogelijk is om de Dunk Low ‘Panda’ voor een redelijke prijs te krijgen, leek ons de High-versie toch een goede oplossing. Klik op de knop om alle winkels te vinden waar de sneaker momenteel te verkrijgen is!

Nike Dunk High Retro 'Panda'

DD1399-105 · Prijs vanaf €61,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk Low WMNS ‘Metallic Gold’

43einhalb

Helaas is deze Dunk Low voor onze WMNS niet meer verkrijgbaar bij retailers, maar met een beetje geluk kun je hem nog wel voor een redelijke prijs op marktplaats krijgen. De Dunk komt met een speciale colourway die crème overlays combineert met een witte basis op een leren bovenwerk. Een metallic gouden Swoosh maakt het ontwerp compleet.

Nike Dunk Low WMNS 'Metallic Gold'

DX5930-001 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk Low WMNS ‘Peach Cream’

43einhalb

We eindigen ons Top 10 Nike Dunks overzicht hier met deze opvallende colourway. De ‘Peach Cream’ past door zijn felle kleur perfect in de lente. Helaas is deze kick niet meer verkrijgbaar via retailers, maar je zou er ook naar kunnen zoeken op een van de marktplaatsen. Overigens is dit silhouet alleen verkrijgbaar in damesmaten.

Nike Dunk Low WMNS 'Peach Cream'

DD1503-801 · Prijs vanaf €91,-

Naar alle aanbieders

Welke Dunk vond jij het mooist uit ons Top 10 Nike Dunk overzicht? We hopen dat je er wat inspiratie uit hebt kunnen halen!

Tot de volgende blog, beste community!