Skip to content
Staff Picks

Een Top 10 Converse Chuck modellen in de uitverkoop

10 januari 2023 17:43
Een Top 10 Converse Chuck modellen in de uitverkoop

Converse Chucks zijn gewoon klassiek en onmisbaar! Wat handig dat je nu tot 50% kunt besparen op veel modellen! Wij laten je zien welke Converse Chucks momenteel direct bij Converse in de aanbieding zijn en hoeveel je kunt besparen.

Koop je nieuwe Converse Chuck in de uitverkoop!

10. Chuck 70 Houndstooth Shine

Laten we beginnen met de klassieke Chuck 70! Deze onderwerp komt met een zwart bovenwerk en subtiele glans. Hier betaal je 70€ voor in plaats van 95€!


9. Chuck 70 in de kleuren van het seizoen

Deze Chuck 70 kwam uit in de herfst van 2022 in de kleuren van het seizoen. Klassieke elementen zoals een glanzende tussenzool in Egret en een reliëf CT70 patch bij de enkel brengen de traditionele details tot leven.

8. Chuck 70 Vintage Canvas

In 1970 was de Chuck Taylor All Star uitgegroeid tot een van de beste basketbalsneakers aller tijden. Dit silhouet viert die traditie door archivistische details te combineren met modern comfort. Je kunt nu deze sneaker krijgen voor 60€ in plaats van 85€.

7. Chuck Taylor All Star Lift Platform Croco Embossed

Je go-to platform Chucks krijgen een fashion update! Glanzend lakleer en in reliëf aangebrachte krokodillenleerprints geven de legende een vleugje glamour. Klassieke neutrale kleuren zorgen ervoor dat de schoen gemakkelijk te combineren is. Een zachte kunstlederen tong en een enkelpatch maken het ontwerp compleet. Nu voor maar 60€!

6. Chuck Taylor All Star Mono White

Deze chucks zijn ontworpen voor een strakke en klassieke look die je garderobe zal aanvullen. Het kunstleer met mesh voering combineert met ondersteunende demping om je comfortabel te houden. De kenmerkende All Star ontwerpelementen blijven trouw aan de klassieke Chuck Taylor stijl. Maar 39€ in plaats van 75€!

5. Chuck Taylor All Star Lift 2X Platform Sherpa

De Chuck Taylor All Star Lift 2X Platform Sherpa is nu verkrijgbaar voor 55€ in plaats van 95€! Meer cozy dan dit kan niet – superzachte sherpa zorgt voor precies de juiste warmte en textuur in de winter, terwijl een extra hoog platform je stijl naar een hoger niveau tilt.

4. Run Star Hike Smoked Canvas

Een hoog platform en een gekartelde rubberen zool geven je Chucks een onverwacht tintje. Details zoals het katoenen ontwerp, de rubberen kap en de Chuck Taylor patch op enkelhoogte blijven trouw aan het originele ontwerp. Maar de voorgevormd platform, de tweekleurige buitenzool en afgeronde hak voegen een futuristische look toe. Voorheen €140, nu €80!

3. Run Star Hike Platform Daisy

De populaire Run Star Hike is perfect voor de komende lente. Het veelzijdige egret canvas is afgewerkt met kleine witte bloemenprints voor een vleugje ingetogen zomerstyling. Met een bijpassende en golvende buitenzool en beige veters is het een must-have voor het seizoen.Voorheen €110 nu €80.

2. Chuck Taylor All Star Lift Platform Florals

Vergelijkbaar met #3, komt dit silhouet ook met flower power. Kleurrijke bloemen fleuren de klassieke canvas op, en de verhoogde plateauzool zorgt ervoor dat je de hele zomer met vertrouwen opvalt. 60€ in plaats van 90€.

1. Cold Fusion Run Star Hike

We sluiten onze lijst af met de Cold Fusion Run Star Hike. Het design heeft een duurzaam leer en sherpa bovenwerk en een ademende mesh voering voor kouder weer. Neutrale kleuren ronden het ontwerp af voor een strakke, hoogwaardige uitstraling die overal bij past.

Dat is het voor onze selectie van een aantal populaire Converse Chuck stijlen uit de Converse Sale! Wil je geen enkele sneaker sale meer missen? Bekijk dan regelmatig ons nieuws!