Skip to content
Newsfeed

Een speciale Swoosh op de nieuwe Nike Dunk Low ‘Needlework’

22 februari 2023 08:11
Een speciale Swoosh op de nieuwe Nike Dunk Low ‘Needlework’

De Nike Dunk is een van de meest verkochte sneaker modellen van 2022 en de Dunk trend lijkt nog lang niet te stoppen. Steeds meer out-of-the-box Dunks droppen, kijk maar bijvoorbeeld naar de Nike Vapor Edge Dunk ‘Panda’. Nu released Nike een iets minder opvallend model maar wel degelijk een bijzondere Dunk, namelijk de Nike Dunk Low ‘Needlework‘. Helaas is er nog geen release datum bekend maar in dit artikel zie je de officiële foto’s van het paartje.

De Nike Dunk Low ‘Needlework’ heeft vele kleine speciale details. Op de Swooshes bijvoorbeeld is een patroon te zien. De patronen lijken op kleine naaiwerkjes, vandaar natuurlijk de naam ‘Needlework’. Verder heeft de woman’s only release dikke touw-achtige veters en staan de Nike letters in de zool en op de hiel in schuingedrukte sierletters.

Deze Dunk Low ‘Needlework’ heeft wat weg van de Nike Dunk Low ‘Photon Dust’. Dit komt omdat beide colorways gebruik maken van grijze overlays. Echter heeft de ‘Needlework’ een meer luxueuze uitstraling ten opzichte van de ‘Photon Dust’ door zijn bijzondere details.

Helaas is er nog geen release datum bekend van de Nike Dunk Low ‘Needlework’, al weten we wel dat ze ergens in 2023 zullen droppen.

Houd onze sneaker release kalender in de gaten om te zien wanneer de Dunk zal uitkomen! Geniet ieder geval tot die tijd alvast van deze foto’s.

Nike Dunk Low WMNS Needlework achterkant
Nike Dunk Low WMNS Needlework zijkant
Nike Dunk Low WMNS Needlework bovenkant
Nike Dunk Low WMNS Needlework detail punt van de schoen
Nike Dunk Low WMNS Needlework detail hak van de schoen
Nike Dunk Low WMNS Needlework onderkant