Skip to content
Brand

Een selectie UGG Boots voor de herfst en winter

27 november 2022 11:03
Een selectie UGG Boots voor de herfst en winter

De UGG Boots zijn onmisbaar zijn in het straatbeeld. Zodra de temperaturen dalen, halen mensen hun UGG’s weer uit de kast en rocken ze deze in streetstyle. In dit blog vertellen we je iets over de geschiedenis van het merk en laten we je een aantal mooie UGGS voor de herfst en winter zien. Daarnaast stellen wij je ook UGG Guard voor.

De geschiedenis van UGG Boots

We beginnen het verhaal in 1978, aan de westkust van Amerika, tussen een stel surfers. Het verhaal achter UGGS begon met Brian Smith, die om de hoek kwam kijken met een tas vol schapenvacht laarzen. Hij werd overtuigd om de laarzen op de markt te brengen omdat hij zelf helemaal weg was van de zachte en behaaglijke schapenvacht.

In 1980 werd UGG een symbool voor de casual lifestyle in en van Californië. In het begin waren de gevoerde schoenen alleen te vinden in surfwinkels langs de kust. Hoe kouder het werd, hoe meer skiwinkels het idee van de cosy boots inzagen en ook hier verschenen.

Eind jaren 90 ontdekten ook sterren de casual laarzen en maakten ze steeds bekender in de mode-industrie. Tegenwoordig zie je UGGS over de hele wereld.

De UGG Guard

Een andere nieuwe trend doet momenteel de ronde op het internet: de UGG Guard. Trek het over je sneakers voor extra bescherming. De Guard is verkrijgbaar in verschillende kleuren en je kunt hem combineren met bijna elk silhouet.

Sneakerjagers

UGG laarzen voor herfst/winter

UGG Disquette Slipper

via UGGS

We beginnen met een silhouet dat zowel buiten, als pantoffel gedragen kan worden. De Disquette loafers zijn voorzien van een verhoogde plateauzool en zacht bont aan de binnenkant.

UGG Classic Maxi Toggle Women’s

via size?

We gaan verder met de UGG Classic Maxi Toggle Women’s. Deze hebben een leren bovenwerk en een “beschermkap” over de teen en de hiel van de laars.

UGG Classic Maxi Mini Dames

via JD

Ook deze UGG is helemaal zwart en heeft een waterafstotend oppervlak. De rubberen buitenzool is zeer robuust en geeft je de nodige grip. Er is ook UGG-brandmerk te zien op de hiel.

UGG W Classic Mini II

via Sarenza

Dit model hier is waarschijnlijk het meest voorkomende van het merk UGG. Het komt in de klassieke hoogte en in een grijze kleur. Naast deze kleur is dit silhouet ook verkrijgbaar in vele andere kleuren.

UGG Mini Bailey Bow 1.5

via Onygo

Weinig laarzen worden zo geassocieerd met het koude seizoen als deze UGG in de kleur ‘Chestnut’. Dit silhouet hier komt met een schattige strik op de rug en de pluizige voering.

UGG Neumel Platform Chelsea Boots

via JD

Deze Chelsea laarzen van UGG zijn gloednieuw. Het silhouet wordt geleverd met een plateauzool en een suède bovenwerk. Het treklipje helpt om de laars snel aan en uit te trekken. De look wordt afgerond met het UGG-logo op de hiel.

UGG Maxi Clog Dames

via JD

Verwen je voeten met comfort op zijn best met de dames Maxi Clogs. Deze slip-ons hebben een glad, waterafstotend bovenwerk van textiel en een klassieke UGG-voering. Voor een aangepaste pasvorm is er een hiellipje geplaatst, voor gemakkelijk aan- en uittrekken.

UGG W Bailey Bow II

Deze Bailey Bow II houden je super warm. Net als de Chestnut heeft ook deze strikken op de achterkant. Schattig, hè?

UGG Classic Mini Logo Boots

via JD

We gaan verder met de Classic Mini Logo Boots, in een strakke zwarte kleur. Op de zijkant zien we een glinsterende inscriptie met het merk.

UGG Classic Ultra Mini

via UGGs

We sluiten ons overzicht af met waarschijnlijk het meest populaire model uit 2022: de UGG Classic Ultra Mini. Deze is de laag uitgesneden versie van de klassieker en komt ook in de kleur ‘Chestnut’. Het silhouet is nu nog maar in enkele maten verkrijgbaar. Dus je moet snel zijn!

Als je op zoek bent naar meer sneaker news, stijl inspiratie en release informatie, bekijk dan onze nieuwspagina.