Skip to content
Upcoming

Een ‘Sail/Red’ colorway voor de Nike Air Max 90

17 november 2020 13:36
Een ‘Sail/Red’ colorway voor de Nike Air Max 90

Een ‘Sail/Red’ colorway voor de Nike Air Max 90. We hebben dit jaar al heel wat prachtige colorways gezien en hopen dat in 2020 daar de ‘Sail/Red’ colorway nog aan toegevoegd kan worden. Hieronder vind je alle informatie over deze release!

2020 stond en staat nog steeds in het teken van het dertig jarig bestaan van de Nike Air Max 90. Nike heeft dit al gevierd met verschillende samenwerkingen, de Air Max 2090 en de slides! In 1990 zagen we de Nike Air Max 90 voor het eerst en vandaag de dag genieten we nog steeds van dit heerlijke Nike model. Na vele samenwerkingen en te gekke colorways is het nu tijd voor de Nike Air Max 90 ‘Sail/Red‘.

Nike Air Max 90 ‘Sail/Red’

Op het lederen bovenwerk wordt een ‘Sail’ kleur verspreid. De sneaker wordt afgemaakt met rode details. Deze zien we in de ‘Air Unit’ maar ook op de branding op de heeltab en op de tong. Ook aan de binnenkant van de sneaker zien we de rode kleur terug, namelijk op de insole. Hieronder kan je de prachtige sneaker checken en alle details bekijken!

Wanneer de te gekke Nike Air Max 90 ‘Sail/Red’ bij Nike zal droppen is tot nu toe nog onbekend. Maar niet getreurd want er staan voor nu nog een hele hoop andere releases klaar! Deze vind je in de releasekalender. Om altijd op de hoogte te blijven kan je ons volgen op Instagram, zo mis jij nooit meer een update in de sneaker wereld!

Nike Air Max 90 'Sail/Red'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Air Max 90 Sail/Red
Air Max 90 Sail/Red
Air Max 90 Sail/Red
Air Max 90 Sail/Red
Images by: Nike